Мода : Новини20 СЕПТЕМВРИ 2018

BAMA е пълна серия за поддържане на спортни обувки

Незаменими продукти за чистота и свежест на любимите кецове

BAMA е пълна серия за поддържане на спортни обувки

Кое е най-важното нещо за кецовете? Вероятно това, че в последните години ги носим почти всеки ден.

Затова имаме нужда от специална козметика, която да ги поддържа чисти и свежи.

Ако държите на добрия вид на любимите си кецове, обърнете внимание на продуктите на BAMA. Те включват лесни за използване спрейове за защита, почистване и свежест, както и два вида специални стелки за кецове – всичко, от което се нуждаете за комфорт и перфектно поддържана визия на любимите си спортни обувки.

Спрей BAMA Sneaker Clean

Определяме този продукт като категоричен must-have, защото с него кецовете могат много по-дълго време да изглеждат като нови. Спреят Sneaker Clean е абсолютно универсален – подходящ е за текстил, гладка кожа, велур, нaбук и синтетични материали. Премахва замърсяванията, петна, сол и вода и почиства и гумената подметка на маратонките.

Как да използвате? Първо почистете обувките с четка и ги забършете с влажна кърпа. С кръгови движения нанесете препарата върху почистените обувки, отстранете останалата част от почистващото средство с мокра кърпа и оставете маратонките да изсъхнат.

С какви обувки да носим различните модели дънки

BAMA е пълна серия за поддържане на спортни обувки

Ефективна пяна за грижа BAMA Sneaker Care

Пяната е друг продукт, който помага да запазим свежия вид на кецовете си максимално дълго. Предпазва горната част от изсъхване, като едновременно с това освежава цвета. Както спреят за почистване, и пяната е подходяща за всякакви видове материали на маратонките.

Как да използвате? Обувките първо се почистват, след което пяната се втрива в тях с кръгови движения с помощта на кърпа или гъба, а след известно време отсраняваме остатъка от продукта.

Защита BAMA Sneaker Protect

Обръщаме специално внимание на този продукт на старта на есента, когато тепърва ни очакват влажно време, дъжд и, уви, доста кални тротоари… Спреят ще защити надеждно кецовете ви от петна, вода, сняг и сол, като може да се използва дори и върху дишащи материи и за отворените материи тип мрежа. И един трик: можете да го използвате и върху шапки и спортни сакове.

Как да използвате? След разклащане, върху предварително почистени обувки се напръсква равномерно от около 20 см. Трябват му около 15 минути да изсъхне и обувките са готови.

СЪВЕТ: Използвайте препарата навън или в добре проветрявано помещение.

BAMA е пълна серия за поддържане на спортни обувки

8 модела обувки, които ще са хит през есента

Дезодорант BAMA Sneaker Fresh

Важен за ежедневната свежест и добрата хигиена, абсолютно задължителен, ако понякога обуваме кецовете си на бос крак. Има уникална система за пръскане, благодарение на което продуктът лесно се разпределя във вътрешността на цялата маратонка. Премахва 99,9% от бактериите и неутрализира неприятни миризми в обувки, каска, шапка.

Как да използвате? Разклатете добре препарата и отворете флакона, като завъртите дозатора наляво. Поставете в обувката с по-големия отвор към пръстите, натиснете за 1 секунда и сте готови.

Стелки Everyday Gel и Gel Support

Допълнителното удобство е незаменимо за онези от нас, които живеят динамично и прекарват голяма част от деня в движение. Стелката Everyday Gel e с комбинация от двоен гел и технология Air Cushion, благодарение на които намалява натиска върху стъпалата и осигурява дълготраен, целодневен комфорт.

Стелката Gel Support има специална функция за поддържа гърба и петите и смeкчава натоварването при движение. Съчетава най-добрия гел с Air Cushion Technology и технологията за пяна за максимален комфорт на стъпалото и омекотяване на походката.

Тенденциите при маратонките през 2018

BAMA е пълна серия за поддържане на спортни обувки

С продуктовата гама на BAMA имаме възможност да подарим на ходилата си допълнителен комфорт, както и да носим актуалните си кецове по-дълго време и с повече самочувствие. Казваме “да”, разбира се!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Gucci с дъх на 70-те
Новини25 ЯНУАРИ 2021

Gucci с дъх на 70-те

Актрисата Ванеса Кърби позира за новата кампания на марката

Бионсе в ролята на Ледената кралица в новата кампания на Ivy Park
Новини25 ЯНУАРИ 2021

Бионсе в ролята на Ледената кралица в новата кампания на Ivy Park

Колекцията ще бъде достъпна скоро

Ема Корин позира за новата кампания на Miu Miu
Новини21 ЯНУАРИ 2021

Ема Корин позира за новата кампания на Miu Miu

Фотосесията е заснета от Стивън Мейзел

50 нюанса Saint Laurent
Новини20 ЯНУАРИ 2021

50 нюанса Saint Laurent

Айла Питърсън и лицето на новата кампания