Мода : Новини31 ЯНУАРИ 2019

Balmain съблече гола Кара Делевин

Моделът позира за пролетната кампания без никакви задръжки

Кара Делевин никога не се е притеснявала да провокира и за пореден път успя да го направи като се съблече за пролетната кампания на Balmain.

Моделът позира топлес в черно-бяла фотосесия, заедно с творческия директор на Balmain Оливие Роустинг, като на единия кадър е сама, а на другия той прикрива гърдите й с ръце. Това не е първият път когато Кара се включва в кампания на модната марка – през месец октомври миналата година тя откри модното шоу в Париж.

Кампанията показва обединението на два цвята кожа – една тъмна (или от смесена раса) и една светла“, коментира дизайнера. “Да позираме голи е с цел автентичност. Връщаме се към корените си – исках да покажа нещо чисто и прозрачно”, допълни Оливие.

Кара Делевин рискува в името на перфектния кадър

Директорът на френската къща Balmain призна, че толкова много обича Кара, че не иска да я вижда с никакви дрехи, защото погледът й е толкова силен и магнетичен, че спокойно замества която и да е дреха върху нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини15 ОКТОМВРИ 2019

Най-добрата визия на Виктория Бекъм със сако?

По-оригинална и по-свежа комбинация отвсякога. Like!

Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Анджелина Джоли в Ralph & Russo Couture

Впечатляваща поява на лондонската премиера на новия й филм. Джоли се завърна към любимия си бял цвят, а тук можете да видите визията в детайли

Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Майка и дъщеря под светлините на прожекторите - Кая Гербер и Синди Крауфорд

Кая и Синди говорят пред списание Vogue за разликата между двете поколения модели

Новини10 ОКТОМВРИ 2019

Victoria's Secret с първия си plus-size модел

Макар и само за една кампания