Мода : Новини31 ЯНУАРИ 2019

Balmain съблече гола Кара Делевин

Моделът позира за пролетната кампания без никакви задръжки

Кара Делевин никога не се е притеснявала да провокира и за пореден път успя да го направи като се съблече за пролетната кампания на Balmain.

Моделът позира топлес в черно-бяла фотосесия, заедно с творческия директор на Balmain Оливие Роустинг, като на единия кадър е сама, а на другия той прикрива гърдите й с ръце. Това не е първият път когато Кара се включва в кампания на модната марка – през месец октомври миналата година тя откри модното шоу в Париж.

Кампанията показва обединението на два цвята кожа – една тъмна (или от смесена раса) и една светла“, коментира дизайнера. “Да позираме голи е с цел автентичност. Връщаме се към корените си – исках да покажа нещо чисто и прозрачно”, допълни Оливие.

Кара Делевин рискува в името на перфектния кадър

Директорът на френската къща Balmain призна, че толкова много обича Кара, че не иска да я вижда с никакви дрехи, защото погледът й е толкова силен и магнетичен, че спокойно замества която и да е дреха върху нея.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Мода22 ФЕВРУАРИ 2019

Фенди почетоха Лагерфелд на ревюто си

Целият моден свят скърби за Лагерфелд. От Фенди решиха да почетат паметта му, като направиха ревюто си възможно най-близко до неговия стил.

Новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Вечерта на наградите БРИТ беше изпълнена с много блясък и красота. Певците отново демонстрираха своето чувство за стил. Ето и най-добрите визии според нас.

Новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Класиката има с какво да ни изненада

Ralph Lauren преоткриват класическите елементи на стила за пролетта

Мода20 ФЕВРУАРИ 2019

Новата колекция бански на Victoria's secret

Victoria's secret се завърна с линията си за бански и вече можем да видим какво ни очаква от тях. На снимките виждаме някои от най-добрите им модели.