Мода : Новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Български модел се снима за Vogue Италия

Кристин Илиева краси страниците а модната библия

Допреди месец Кристин Илиева не знаеше дали някога ще може да продължи мечтата си да бъде модел. Днес тя е модел на Vogue Италия и кариерата й тепърва започва.

Кристин Илиева е само на 22 години, а вече изгради кариерата си веднъж, загуби я и отново си я върна. Тя се снима като модел от 18 годишна и си мечтаеше един ден да стане и моден дизайнер. Популярността й нарастваше с бързи обороти, докато миналата година не пострада в автомобилна катастрофа с приятелката си, певицата Дивна.

Инцидентът остави Кристин със сериозни наранявания и тя можеше да ходи само с патерици за известно време. Това почти я отказа от мечтата й да се развива в модата, но сега изглежда нещата отново потръгнаха за нея.

View this post on Instagram

Blessings on Blessings on Blessings on!!! ✨❤️🙏🏼 From the hospital bed to Italian Vogue! Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?” Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?! Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане. Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията! Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си! Thank you very much @vogueitalia @nikefootball and @inter for believing and giving me the chance to be part of this amazing project! Full credits: Photography: @giocorabi Art direction: @alessiaglaviano Styling: @italopantano Talents: me @christineilieva @eleonora_goldini @ichbinfallou Glam team: @simoneprusso @martina_dandrea @giovannademarcoo #NotForEveryone

A post shared by #christineilieva (@christineilieva) on

Този месец тя се снима за италианското издание на Vogue пред камерата на Алесио Алби.

Разбира се, Кристин не пропусна да се похвали за постижението в Инстаграм. Публикацията й беше придружена с дълъг текст, с който тя сподели малко повече за трудностите, които е изпитала през последната година и половина и насърчи последователите си да не се отказват от мечтите си.

Славена Вътова пуска собствени фитнес видеа

Миролюба Бенатова започна работа като шофьор на такси

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини22 ОКТОМВРИ 2019

Нина Добрев, Оливия Кулпо, Зендая и още от звездите на наградите от Instyle

Вчера се проведоха наградите на изданието за пета поредна година

Новини21 ОКТОМВРИ 2019

Увереност и стил с дъх на 70-те от TommyXZendaya

Моделите от новата колекция са вече достъпни в магазина на марката в Paradise Center, София

Новини17 ОКТОМВРИ 2019

Puma, Balmain и Кара Делевин с първа обща колекция

Кара от дълго време работи с двете марки и е инициирала първата им обща кампания

Новини16 ОКТОМВРИ 2019

Да или не? Пънк версията на Шарлийз Терон

След като смени прическата си, актрисата е посегнала и на гардероба си