Мода : Новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Български модел се снима за Vogue Италия

Кристин Илиева краси страниците а модната библия

Допреди месец Кристин Илиева не знаеше дали някога ще може да продължи мечтата си да бъде модел. Днес тя е модел на Vogue Италия и кариерата й тепърва започва.

Кристин Илиева е само на 22 години, а вече изгради кариерата си веднъж, загуби я и отново си я върна. Тя се снима като модел от 18 годишна и си мечтаеше един ден да стане и моден дизайнер. Популярността й нарастваше с бързи обороти, докато миналата година не пострада в автомобилна катастрофа с приятелката си, певицата Дивна.

Инцидентът остави Кристин със сериозни наранявания и тя можеше да ходи само с патерици за известно време. Това почти я отказа от мечтата й да се развива в модата, но сега изглежда нещата отново потръгнаха за нея.

View this post on Instagram

Blessings on Blessings on Blessings on!!! ✨❤️🙏🏼 From the hospital bed to Italian Vogue! Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?” Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?! Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане. Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията! Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си! Thank you very much @vogueitalia @nikefootball and @inter for believing and giving me the chance to be part of this amazing project! Full credits: Photography: @giocorabi Art direction: @alessiaglaviano Styling: @italopantano Talents: me @christineilieva @eleonora_goldini @ichbinfallou Glam team: @simoneprusso @martina_dandrea @giovannademarcoo #NotForEveryone

A post shared by #christineilieva (@christineilieva) on

Този месец тя се снима за италианското издание на Vogue пред камерата на Алесио Алби.

Разбира се, Кристин не пропусна да се похвали за постижението в Инстаграм. Публикацията й беше придружена с дълъг текст, с който тя сподели малко повече за трудностите, които е изпитала през последната година и половина и насърчи последователите си да не се отказват от мечтите си.

Славена Вътова пуска собствени фитнес видеа

Миролюба Бенатова започна работа като шофьор на такси

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.