Амал Клуни е ослепителна в Кан!

Вижте и останалите визии от втория ден на фестивала

Джордж и Амал Клуни, 2016-та.

Роклята на Амал впечатлява с дълъг шлейф, а тя избра да я допълни с червено червило и коса, стилизирана в буйни къдрици.

Класически холивудски блясък донесе в Кан ослепителната Джулия. Облечена в рокля Armani Prive със силует, който подчертава извивките й, хубавата жена отново ни напомни защо обожаваме стила й.

Звездите от "Пулсът на парите" позират на известните стълби преди премиерата на филма.

По-рано през деня Джордж и Джулия позираха на потретната сесия, където актрисата бе избрала вдъхновен от мъжкия гардероб гащеризон на Givenchy.

Визията на Частейн ни пренася в 20-те години на миналия век и партитата в стил "Великият Гетсби". Актрисата е с пищен тоалет на Alexander McQueen, а косата й е оформена в ретро букли.

Ева отново заложи на рокля с марка Pamella Roland, но този път в черно и с детайли по бюстието, оформени с помощта на пайети.

Истинско доказателство, че понякога по-малкото е повече, е визията на Наоми. Съвсем семплата рокля Michael Kors е изцяло обсипана с камъни, което я прави перфектна за фестивала.

Носителката на "Оскар" се довери на рокля в черно и бяло на Louis Vuitton и бижута Chopard.

За втора поредна вечер Сюзън впечатлява с неочакван избор. Този път това е тоалет на Jean-Paul Gaultier, вдъхновено от двуредно палто.

Новият филм на Джордж Клуни, Джулия Робъртс и Джоди Фостър “Пулсът на парите” бе голямото заглавие на втория ден от кинофестивала в Кан. 

Лентата си спечели любовта на критиците и гостите на форума, а по червения килим на премиерата, освен големите звезди от филма, преминаха и Джулиан Мур, Джесика Частейн, Ева Лонгория и много други. Амал Клуни обаче беше тази, която прикова всички погледи към себе си. Това е дебют за съпругата на Джордж на престижното събитие на Лазурния бряг и поредното доказателство, че ливанката притежава завидно чувство за стил и по нищо не отстъпва на холивудските величия.

Най-доброто от червения килим на втория ден от фестивала в Кан ще видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии