Мода : Новини24 ФЕВРУАРИ 2018

Александра Богданска-Петканова представя горещи тенденции при бижутата

Българският модел демонстрира стилните и изящни накити на Invoke

Вдъхновени от красотата на природата и следвайки световните тенденции в бранша, бижутата на Invoke олицетворяват хармонията между традиции и модерност.

Водещата идея на бранда е да предлага разнообразни модели от висок клас, отговарящи на предпочитанията дори на най-взискателните дами. За лице на актуалната колекция е избрана Александра Богданска-Петканова, която демонстрира ключовите модели в рекламната кампания.

Изящни форми, прецизна ръчна изработка, италиански стил и модерен дизайн са отличителните качества на бижутата с марка Invoke. Подходящи както за ежедневни, така и за специални поводи, всяка дама ще открие точния аксесоар за перфектен завършек на визията си.

Бижутата на бранда са обособени в няколко основни линии. Серията с диамантен блясък се отличава с изразителния дизайн на бижутата. При тях всеки кристал е шлифован и инкрустиран по технологията, характерна за обработката на диаманти. Така актуалното розово злато намира специално място сред моделите на Invoke. Дамите, които предпочитат да експериментират и обичат да разчупват ежедневната визия с атрактивни аксесоари могат да заложат на линията с многоцветни модели, при която умело са комбинирани различни материали. Сред разнообразието от форми и цветове свое място заемат и фините, деликатни бижута.

Бижутерийният бранд написа нова страница в своята история като откри първия си бутик – Invoke Selection, който предлага лимитирани серии бижута.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини02 АПРИЛ 2020

Пролетната колекция на Savage X Fenty, начело с певицата Нормани

Риана създава още една поредна колекция на лилава тематика

Новини02 АПРИЛ 2020

13 модни мистерии и техните отговори

Защо червените подметки са червени и още любопитни истории от най-бляскавата индустрия

Новини01 АПРИЛ 2020

Вече има и Haute Couture предпазни маски за сватба

Гениална идея или просто гениално глупаво?