Мода : Новини17 НОЕМВРИ 2016

Акценти от новата колекция на Folli Follie

Изберете перфектния аксесоар, за себе си или подарък за любимия човек

Новите предложения на любимата ни марка за бижута, часовници и аксесоари Folli Follie ни пренасят в един свят, в който блясъкът е на почит. 

Тук откриваме актуалния през цялата 2016 метик в сребристо и златно, под формата на кокетни малки ранички и клъчове, чрез които с лекота поставяме акцент във визиите си този сезон. Чантите са прекрасно допълнение и към най-обикновените тоалети, което ги прави подходящ избор за фирменото коледно парти или Новогодишната нощ.

ff-pr-16-1

При бижутата сребърното и розовото злато владеят тенденциите. Съчетани с камъни и плетки, тези малки блестящи съкровища са подходящ подарък за скъпите жени в живота ви, а защо не и за вас самите. Ние се влюбихме в колиетата тип “choker”, в които ретро вдъхновението е на почит, а също и в красивите обеци с деликатно проблясващи перли. 

ff-pr-16-3

ff-pr-16-2

ff-pr-16-4

Накрая, няма как да не отредим специално внимание на часовниците – този толкова класически аксесоар. Един универсален моден съвет гласи, че независимо с какво сте облечени, когато добавите часовник към тоалета си, той моментално се превръща в една идея по-стилен. 

ff-pr-16-5

Не пропускайте да се включите в играта на Miss Bloom и Folli Follie, в която можете да спечелите стайлинг в бутика на марката в Serdika Center, професионален грим от MAC и фотосесия. Научете как тук!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.