Мода : Новини02 ФЕВРУАРИ 2017

Вълшебни бижута за градски принцеси

Понякога магията се случва… с красивите аксесоари на Wish Boutique

Ако някога сте си мечтали да притежавате уникални бижута, вдъхновени сякаш от най-вълшебните приказки, Wish Boutique ще ви предложи точно това.

Богатата селекция от гривни, колиета, пръстени и обици ще ви отведат на едно вълнуващо пътуване в страната на майсторите бижутери. Всеки един от накитите е изработен с впечатляващо внимание към детайла, а за тяхната уникалност говорят и имената им. Гривната “Living the Dream“ ще ви накара да се почувствате като модерна Пепеляшка, докато “I’m Late” ще отвори за вас вратата на Огледалния свят на Алиса. 

wish-2

Колиетата се отличават с деликатни верижки и висулки, създадени така, че да подчертаят бляскавата персоналност на всяка жена, която ги носи. Снежинки, ключета, звезди и дори чаени лъжички откриват своето място върху тях, а също като висулки и на обиците. Няколко модела пръстени завършват ежедневния стил, внасяйки в него доза кокетна елегантност.

wish-4 wish-3

Ако се спрете на някое от изкушаващите предложения на Wish Boutique, нашият съвет е да заложите само и единствено на него като аксесоар. По този начин бижуто ще получи заслуженото място под светлината на прожекторите и със сигурност ще направи впечатление. Запазете останалата част от тоалета си максимално класическa и заложете на гривна, обеци или колие, които да влязат в ролята на игрив детайл, подходящ за всеки повод.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.