Мода : Новини11 ЮНИ 2013

H&M в колаборация с Isabel Marant

Френската дизайнерка ще работи с бранда по есенната колекция

H&M най-накрая обявиха новата си колаборация за следващия сезон и тя ще бъде с известната дизайнерка Isabel Marant. 

Marant е популярна любимка на много звезди, които избират нейни тоалети и аксесоари както за ежедневието, така и за червен килим. Нейните кецове на платформа са хит вече няколко сезона и се продават за около 600 долара.

Колаборацията с H&M ще даде възможност на голяма част от масовия потребител да притежава дизайнерски продукт с нейн етикет на достъпна цена и се очаква колекцията да е същия хит, какъвто беше и тази с Maison Martin Margiela. 

Isabel Marant е известна със своите дрехи в стил “бохо среща рок-ен-рол шик”, които съчетават в себе си парижка елегантност и бунтарска непринуденост.  Първата ѝ колекция се появява през 1994 г., а днес името ѝ е популярно по целия свят. 
“Поласкана съм от това сътрудничество: H&M работи с най-добрите дизайнери и тази покана е невероятна чест за мен. Възнамерявам да създам нещо истинско, което жените ще могат да носят във всекидневието, но с известна нотка на безгрижност, която според мен е много характерна за Париж – да се обличаш елегантно, без да влагаш прекалено много усилия в това, и въпреки всичко да изглеждаш секси. Цялата колекция носи духа на това непринудено отношение. Можете да съчетавате всичко, като следвате собственото си усещане – за мен модата е свързана преди всичко с индивидуалността.”, споделя Isabel Marant. 
 
Колекцията ще бъде представена официално на 14 ноември 2013 в над 250 магазина по целия свят, включително и тези в България. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.