7 звезди и тяхната формула за стилна лятна визия

Как го правят Емили Ратайковски, Кендал Дженър и Криси Тийгън

Да, Кендал наистина обича денима! И освен това обича да го съчетава с всичко останало в гардероба си, дори това да значи семпъл бял топ и боти или дантелено бюстие, носено върху тишърт.

Женствените силуети са неразделна част от стила на Оливия. Дори в ежедневието, фешънистата не пропуска малките детайли, които правят визията й една идея по-романтична, като голите рамене например. Освен това на нея винаги може да се разчита за приковаващ вниманието аксесоар, като този клъч.

Факт е, че Емили е повече от секси, независимо какво носи. Но актрисата и модел умело подчертава сексапила си с прилепнали силуети, мини дължини и класически елементи за завършек на визията - този бял блейзър е истински пример.

Сандалите на ток с деликатни каишки и връзки са нещото, с което винаги ще свързваме Роузи. Моделът може да се похвали с едни от най-страхотните крака в бизнеса, а тези модели само ги подчертават допълнително.

Бохемският шик владее ежедневния стил на Кейт през всеки сезон и тя умело го миксира с по-тренди елементи, като тази мини рокля от деним например, съчетана с ботуши и чанта с ресни.

Криси обича да показва перфектните си крака и залагаше на шорти дори по време на бременността си! Освен тях, друга основна част от нейния стил са леките и ефирни манта, които завършват дори това семпло съчетание по неповторим начин.

Неслучайно Алесандра обожава хаштага #ForeverOnVacation. Бразилката винаги се облича така, сякаш се разхожда из някое курортно градче по време на почивката си. А това значи, че макси роклите, дългите поли, шапките, гладиаторските сандали и тези на платформа доминират във визиите й.

Каква е “лятната униформа” на любимите ни знаменитости, чийто стил следим отблизо, показвайки ви техните визии в края на всяка седмица в традиционната ни класация с най-добре облечени звезди?

Ако говорим за Кендал Дженър, която почти винаги присъства в нашите галерии, несъмнено трябва да споменем денима. Дънки с висока талия, прокъсани, избелени, с широк крачол или класически слим – всички те са неразделна част от гардероба й и много рядко ще я видите в нещо като ефирна мини рокля например.

Не такъв е случаят при звезди като Кейт Босуърт или Оливия Палермо. И макар двете да са едни от хамелеоните на шоубизнеса, когато стане дума за мода, тези момичета също имат своя запазена марка, присъстваща в почти всеки техен аутфит.

Ето какъв е техният печеливш модел! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.