5 модела чанти, които знаменитостите обожават

Това са аксесоарите, които не се влияят от тенденции

Топмоделът обожава своята чанта "Antigona" на Givenchy и почти не се разделя с нея в ежедневието, тъй като е достатъчно голяма и удобна. Тук я съчетава с деним, ефирна риза и ретро очила.

Дори любителката на нестандартни аксесоари не може без класически модел. Палермо също е избрала "Antigona", само че от релефна кожа и я носи с ансамбъл в тъмносиньо и велурени боти.

Малка и кокетна, със задължителна дълга дръжка, чантата Gucci "Disco Soho" е много подходяща за стила на старлетката. Селена я носи със съвсем обикновено съчетание от бял топ и шорти от деним.

Певицата пък доказва колко универсална може да бъде малката чантичка, като я съчетава със спортен сет в сиво и бели маратонки.

Почти няма модел, който да не притежава чанта на така наречените баклавички с подпис Chanel. Клос е съчетала нейната с деним и кожено яке - неофициалната униформа, която момичетата носят между ревюта.

Чантите на Chanel с дълга верижка имат цял куп вариации. Тук Блейк е избрала модел със златисти декорации, който съчетава с яке и кецове в бордо.

Подобен модел, само че с марка Saint Laurent, носи Джиджи Хадид. Чантата е структурирана, достатъчно голяма, с дълга златиста верижка и украсена с монограма YSL, а Хадид я носи с модерно бомбър яке и спортен клин.

Винаги елегантната Рийз е съчетала своята чанта с деним и топ в червено, допълващ се от обувки в същия цвят и с животински мотив.

Чантата "Nightingale" на Givenchy е еднакво популярна сред звезди и модни блогъри, и идва в различни размери и цветове. Роузи е избрала черна, която да допълни монохромната ѝ визия.

Колинс пък избира червена чанта, която действа като акцент в ежедневната ѝ визия.

Те имат достъп до най-новите дизайнерски аксесоари, но понякога залагат на модели, издържали теста на времето. 

Звезди като Миранда Кер, Рийз Уидърспуун и Блейк Лайвли неведнъж са доказвали, че заслужават челните места в класациите за най-добре облечени знаменитости, а ежедневният им стил е не по-малко впечатляващ от този на червения килим. Точно като всяка от нас, те също притежават чанти с класически дизайн, които носят сезон след сезон, независимо от това какво диктуват тенденциите.

В галерията ще видите които са любимите модели чанти на звездите и топмоделите, а също и как всяка стилна дама съчетава своята. (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.