Мода : Новини23 НОЕМВРИ 2018

3 хитри начина обувките ви да станат по-удобни

Не е нужно постоянно да си купувате нови чифтове

С тези хитрини не само ще направите обувките си по-комфортни, но и ще удължите живота им.

И най-удобната обувка на света може да ви причини пришки и болки, ако я носите твърде дълго. Въпреки това, има начин как да я направите възможно най-комфортна без това да ви струва цяло състояние.

Меган Маркъл и перфектните удобни обувки

Независимо от марката, цената и материала на обувките ви, ние ви предлагаме 3 лесни и много достъпни начина с които ще преобразите любимият си чифт и няма да ви се иска да го събувате. 

Ето ги и тях:

#1 Shoe Strecher. Става въпрос за уред, специално пригоден за разширяване на по-тесни обувки. Уредът е най-подходящ за токчета и по-официални обувки (и чисто нови такива!), тъй като прави кожата на обувката по-мека и така тя не се набива в крака ви, което създава огромен дискомфорт.

#2 Копринените чорапи. Памучните и вълнени чорапи може да ви осигуряват много топлина, но обикновено са твърде плътни и заемат много място в обувката, а освен това в тях кракът по-лесно и бързо се запотява. Не на последно място, с такива чорапи може да протриете кожата на краката си. Заложете на копринените – с тях не само че ще се предпазите от бактериите, образувани при потене, но и ще усещате кожата на краката си много по-мека.

Отмъщението на туристическите обувки

#3 По поръчка. Веднага правим уточнение: става дума за стелки, а не обувки по поръчка. Разбира се, може да си изберете и универсални стелки – силиконовите са най-удобни, а и с тях няма да усещате неприятни миризми като се събуете. Ако все пак искате пълен комфорт, направете си ортопедични стелки по поръчка, които ще се погрижат и за стойката ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.