Мода : Новини23 НОЕМВРИ 2018

3 хитри начина обувките ви да станат по-удобни

Не е нужно постоянно да си купувате нови чифтове

С тези хитрини не само ще направите обувките си по-комфортни, но и ще удължите живота им.

И най-удобната обувка на света може да ви причини пришки и болки, ако я носите твърде дълго. Въпреки това, има начин как да я направите възможно най-комфортна без това да ви струва цяло състояние.

Меган Маркъл и перфектните удобни обувки

Независимо от марката, цената и материала на обувките ви, ние ви предлагаме 3 лесни и много достъпни начина с които ще преобразите любимият си чифт и няма да ви се иска да го събувате. 

Ето ги и тях:

#1 Shoe Strecher. Става въпрос за уред, специално пригоден за разширяване на по-тесни обувки. Уредът е най-подходящ за токчета и по-официални обувки (и чисто нови такива!), тъй като прави кожата на обувката по-мека и така тя не се набива в крака ви, което създава огромен дискомфорт.

#2 Копринените чорапи. Памучните и вълнени чорапи може да ви осигуряват много топлина, но обикновено са твърде плътни и заемат много място в обувката, а освен това в тях кракът по-лесно и бързо се запотява. Не на последно място, с такива чорапи може да протриете кожата на краката си. Заложете на копринените – с тях не само че ще се предпазите от бактериите, образувани при потене, но и ще усещате кожата на краката си много по-мека.

Отмъщението на туристическите обувки

#3 По поръчка. Веднага правим уточнение: става дума за стелки, а не обувки по поръчка. Разбира се, може да си изберете и универсални стелки – силиконовите са най-удобни, а и с тях няма да усещате неприятни миризми като се събуете. Ако все пак искате пълен комфорт, направете си ортопедични стелки по поръчка, които ще се погрижат и за стойката ви.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини22 АПРИЛ 2019

Latest Look: Старата чанта на Емили Ратайковски

Моделът на Celine от 2015-a продължава да й е любим

Новини19 АПРИЛ 2019

Казват, че това е най-удобният сутиен в света

Incredible Bra сега идва в нови, пролетни цветове

Новини18 АПРИЛ 2019

Ирина Шейк в тъжна приказка на Versace

Ирина Шейк се преобрази в черен лебед

Новини17 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес е модната икона на годината

Признанието е на Съвета на американските дизайнери