10 визии от седмицата, в които се влюбихме

И кои са звездите, които попадат два пъти в нашата класация

She's back! Миранда отново превръща дори обикновеното съчетание от деним и бял тишърт в нещо специално, благодарение на обувките в ярко червено и сивия тренч.

Подозираме, че единствено Джиджи може да изглежда толкова секси в тоалет изцяло в телесни нюанси. Моделът за пореден път показва, че дори най-смелите съчетания не са табу за нея.

Тук обаче я виждаме в нещо много женствено и стилно! Костюмът с пола тип молив и топ с пеплум е съчетан с деликатни сандали и малка черна чанта.

Актрисата демонстрира как да носим един от най-горещите трендове този сезон, а именно блузата с паднали рамене. Кейт я съчетава с къси панталонки и боти от перфориран велур.

Невинаги сме фенове на комбинацията от Лорънс и Dior, но този път бялата рокля с отворени детайли и червеното червило определено ни спечелиха.

Харесваме комбинацията от блестящите топ и пола на Частейн, но освен тях харесахме и сандалите с дебел метален ток, завършващи по неповторим начин тоалета й.

Коремчето на бременната Блейк открадва цялото внимание в тази визия с рокля в червено и бяло райе, съчетана с блейзър на Chanel с флорални апликации.

Отново в Кан, актрисата ни впечатли с кокетна рокля Giambattista Valli, разкриваща убийствени крака, подчертани и с обувки Christian Louboutin.

Оставаме на вълна Лазурен бряг, където Кендал ни показа, че няма нищо по-добро за ваканционния гардероб от бял гащеризон.

Отново паднали рамене, но при рокля, виждаме благодарение на Кейт. Харесваме начина, по който тя оставя тоалета да блесне, добавяйки семпли черни сандали.

Миранда Кер и Джиджи Хадид ни осигуряват доза градски шик, а Кендал Дженър и Блейк Лайвли – ваканционно вдъхновение от Кан!

Ето така изглежда неделната ни класация с най-доброто от звездните визии, които видяхме през седмицата. Харесахме още кралицата на ежедневния стил Кейт Босуърт, а също и ултра сексапилната Дженифър Лоурънс на червения килим на премиерата на новия й филм “Х-Мен: Апокалипсис”.

Вижте всички визии в нашата галерия!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.