10 модни попадения, които харесахме тази седмица

Никол Шерцингер, Сара Сампайо и Лили Колинс са стилните момичета, които ни вдъхновиха

Свикнали сме да виждаме певицата в по-секси светлина, но на наградите Pride of Britain Никол ни изненада с приказна визия. Роклята в нежно розово на Ermanno Scervino е чудесен избор за такава церемония.

Един от любимите ни нови ангели на Victoria's Secret ни показва как точно се носи кожена мини пола в ежедневието. Обемният плетен пуловер прави визията по-небрежна и подходяща за през деня.

Бразилката е заложила на дълга ефирна пола, съчетана с карирана риза - всичко в синята гама. Задължителните боти до глезена присъстват и тук.

Младата актриса е поредната, избрала тоалет от последната колекция на Elie Saab. Мотивът на елегантната й рокля е вдъхновен от една от забележителностите на Ню Йорк - Емпайър Стейт Билдинг.

По примера на много звезди, станали дизайнери, и Джиджи влиза в ролята на рекламно лице на собствената си колекция. Моделът създаде лимитирана серия боти, а тук я виждаме със сребърния модел.

Роузи е една от малкото жени, които, по наше мнение, могат да носят дизайните на Saint Laurent с такъв финес. Моделът е открива правилния баланс между рок-шик и сексапил, дори в животински принт.

На годишните кънтри награди CMA певицата се превъплъти в модерна принцеса, благодарение ня роклята си в розово на Michael Cinco.

На същото събитие не по-малко забележителна е Стоун, в своята семпла черна рокля, украсена с пайети и големи обеци, допринасящи с доза блясък.

Джоджо, както я наричат колежките й от VS, показва, че е готова за шоуто в края на ноемрви, демонстрирайки завидни форми в сет от две части.

Влюбихме се в асиметричната пола на Бриджит, съчетана с ботуши над коляното и ефектен блейзър в милитъри стил.

Как да носим кожената пола в ежедневието, с какво се комбинират най-добре велурените чизми и какво ново от модата на червения килим – отговорите на всички тези въпроси ви даваме в точно 10 снимки. 

Толкова са и известните момичета, чийто стил привлече вниманието ни тази седмица. Сред тях откриваме няколко модела на Victoria’s Secret, певицата Никол Шерцингер и вечната Шарън Стоун, която по нищо не отстъпва на по-младите си колежки.

Няма да ви задържаме повече… Вижте ги в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.