Мода : Личен стил08 МАРТ 2022

За дамите, които обичат живота… или как да отключим женствеността си

Тайното оръжие за повече женска енергия и магнетизъм

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Diva

Lisca Selection Grace

Lisca Selection Grace

Lisca Selection Grace

Lisca Selection Grace

Lisca Selection Grace

“Най-привлекателното нещо, което една жена може да притежава, е самочувствие.”- Бионсе

Женската самоувереност не чака никого – не се появява след комплимент или след мил жест от някого, а е подаръкът, който една жена подарява на себе си. Тя не се ограничава от социалните норми и очаквания. Тя е заложена във всяка от нас и чака да бъде отключена.

Женствеността може да бъде наследена, но може и да бъде научена и придобита. Когато отделяме повече време за себе си, когато се заобикаляме с други самоуверени жени, когато не допускаме никакви компромиси към това, което получаваме и което искаме да получаваме – всеки път, когато поставим себе си на първо място, си поправяме път към вътрешната си самоувереност, сила и магнетичност.

Затова и на тазгодишния Ден на жената не чакайте половинката или някой друг да ви подари това, което истински искате, а сами бъдете източникът на щастието си. Дали ще си организирате спа вечер, или ще се поглезите с любимата си вечеря, или пък ще си подарите мечтаното бельо – направете нещо, което ще ви накара да се чувствате по-уверени и по-щастливи в тялото си.

Взимайки всичко това предвид Lisca създаде своите модели, за да приветства женствеността на всяка дама.

За дамите, които обичат живота... или как да отключим женствеността си

В новите линии на марката, Diva и Grace, на първо място идват именно тези елементи, които действат като усилвател на женското самочувствие. Създадени са да пасват перфектно по извивките на тялото и да правят комплимент на фигурата ни, за да покоряваме деня без нищо да ни спира.

Lisca ни глези с лукс, който прави животът по-хубав и отключва нашата вътрешна богиня. С нотки френски романтизъм и италиански хедонизъм, всеки модел излъчва красота и чувственост. 

Ясно се забелязват двете теми, които присъстват в последните предложения на марката – линията Diva предоставя съблазън и страст, подчертан от златисти акценти, а Grace очарова с уникална нежност и чувствени детайли, които събуждат желанието за романтика. Общият почерк между двете линии виждаме в стремежа към съвършенство, който най-ясно личи в красивата бродерия и дантела, на места толкова деликатна, че създава ефект като от татуирани картини по тялото.

Не само че дизайните на Liscа ще увеличат сексапила и самоувереността на една жена, но и ще са неин спътник във всяка стъпка от деня – с удобни кройки и галещи кожата тъкани, моделите ще ви накарат да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Разгледайте кадрите в галерията за повече от лукса на Liscа, създаден за жените, които обичат живота. Моделите от Diva и Gracе можете да закупите от сайта на марката – liscashop.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!

В града се носят еспадрили!
Личен стил08 ЮЛИ 2022

В града се носят еспадрили

От Грейс Кели до Сен Лоран, митът за еспадрилите завладява дамските гардероби лято след лято!