Мода : Личен стил10 ОКТОМВРИ 2019

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

Ключът към перфектния стил са правилно подбраните дрехи

От Ermenegildo Zegna ни предлагат да се поглезим със съвсем различно преживяване – да носим дрехи, ушити специално за нас.

Често срещана модна грешка, която голяма част от хората правят, е подбирането на дрехи, които не отговарят на формите на тялото им. Според статистика от списание Today 77% от хората не са сигурни дали избират правилния размер дрехи, когато пазаруват.

Това е така, защото повечето артикули по магазините са създадени да отговарят на най-често срещаните форми на тялото и не предлагат избор за потребителите, които не се вписват в тази рамка.

А едно от най-важните правила за добрия стил е дрехите, които избираме, да са перфектно подбрани според извивките на тялото ни. Когато само един елемент от цялото облекло не стои добре на фигурата ни, той може напълно да развали аутфита. Но пък когато тоалетът отговаря на пропорциите на тялото ни и подчертава само там, където искаме да привлечем погледа, разликата е удивителна.

От известната марка Ermenegildo Zegna осъзнават това и са създали услуга „Ушиване по мярка”, която позволява на клиентите да си купят дрехите им, след като са били преправени според тяхната индивидуална форма на тялото.

Предложението на марката е създадено с цел да осигури пълно удобство на потребителя. Така няма нужда да правим никакви компромиси за облеклото си и единствено ни остава да се наслаждаваме на висококачествените дрехи.

В допълнение на това за сезон есен/зима 2019 брандът предоставя възможността на клиентите си да поръчат по два елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот – всичко изработено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Заповядайте в бутик Ermenegildo Zegna от 10 до 12 октомври за среща с известния MTM (Made to Measure) promoter Винченцо Шиволето. За да заявите вашата индивидуална среща с модния експерт, се свържете с екипа на бутик Ermenegildo Zegna на телефоните 02/981 83 72 и 0888 380 233.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил27 МАРТ 2020

Mood Booster: Как да направим удобния стил за вкъщи секси

Добавете малко цвят към еднообразното ежедневие

Личен стил25 МАРТ 2020

Girl On The Go: Мартина Върбанова

Излизаме на виртуална разходка с едно от най-усмихнатите и стилни момичета, на които можете да попаднете в социалната мрежа

Личен стил19 МАРТ 2020

Стил за завиждане от 68-годишната инстаграм звезда

Почерпете се с доза модна мотивация

Личен стил15 МАРТ 2020

Поезия в детайлите или стилът на Кристина де Конинк

Музата на Мартин Маджела харесва семплите дрехи и често носи нещо на Ralph Lauren