Мода : Личен стил10 ОКТОМВРИ 2019

Свободата да изразим стила си с дрехи, създадени специално за нас

Ключът към перфектния стил са правилно подбраните дрехи

От Ermenegildo Zegna ни предлагат да се поглезим със съвсем различно преживяване – да носим дрехи, ушити специално за нас.

Често срещана модна грешка, която голяма част от хората правят, е подбирането на дрехи, които не отговарят на формите на тялото им. Според статистика от списание Today 77% от хората не са сигурни дали избират правилния размер дрехи, когато пазаруват.

Това е така, защото повечето артикули по магазините са създадени да отговарят на най-често срещаните форми на тялото и не предлагат избор за потребителите, които не се вписват в тази рамка.

А едно от най-важните правила за добрия стил е дрехите, които избираме, да са перфектно подбрани според извивките на тялото ни. Когато само един елемент от цялото облекло не стои добре на фигурата ни, той може напълно да развали аутфита. Но пък когато тоалетът отговаря на пропорциите на тялото ни и подчертава само там, където искаме да привлечем погледа, разликата е удивителна.

От известната марка Ermenegildo Zegna осъзнават това и са създали услуга „Ушиване по мярка”, която позволява на клиентите да си купят дрехите им, след като са били преправени според тяхната индивидуална форма на тялото.

Предложението на марката е създадено с цел да осигури пълно удобство на потребителя. Така няма нужда да правим никакви компромиси за облеклото си и единствено ни остава да се наслаждаваме на висококачествените дрехи.

В допълнение на това за сезон есен/зима 2019 брандът предоставя възможността на клиентите си да поръчат по два елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот – всичко изработено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Заповядайте в бутик Ermenegildo Zegna от 10 до 12 октомври за среща с известния MTM (Made to Measure) promoter Винченцо Шиволето. За да заявите вашата индивидуална среща с модния експерт, се свържете с екипа на бутик Ermenegildo Zegna на телефоните 02/981 83 72 и 0888 380 233.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил21 ОКТОМВРИ 2019

50 нюанса Джиджи Хадид

Гардеробът на модела никога не е бил по-цветен

Личен стил21 ОКТОМВРИ 2019

Хейли Бийбър, булчинската й рокля и малката тайна за нея

Хейли разкри как е била създадена роклята, с която прекрачи прага на олтара

Личен стил18 ОКТОМВРИ 2019

Пропуск от Кейт Мидълтън

За последния си ден в Пакистан херцогинята облече най-слабия си тоалет

Личен стил15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт Мидълтън с две нови цветни визии в Пакистан

Започнала ли е да следва примера на кралицата?