Мода19 АПРИЛ 2022

Какви сребърни бижута ще намерите на Capino.bg?

Очакват ви страхотни модели на известни дизайнери от цял свят, както и страхотни оферти.

Какви сребърни бижута ще намерите на Capino.bg?

Ако искате да се сдобиете с качествени сребърни бижута, които да направят визията ви безупречна, то онлайн магазин за сребро Capino.bg ще ви помогне да направите точния избор. С помощта на опитни специалисти можете да откриете качествени италиански аксесоари от сребро, които да допълнят колекцията ви.

Какви категории ще откриете?

Магазин за сребро Capino.bg предлага страхотни модели на известни дизайнери от цял свят, както и страхотни оферти, с които можете да спестите средства. В каталога можете да откриете:

  • колиета – те със сигурност ще бъдат в кутията за бижута на всяка жена, независимо от възрастта и предпочитания стил. Колиетата от сребро отдавна са престанали да бъдат само основа за висулки, уверено заемащи нишата на стилен, ефективен и независим аксесоар. В магазина можете да откриете интересни форми като кръст, дърво на живота, модели с камъни, цветя, сърца, пеперуди и други.
  • обеци – считат се за признак на изтънченост и изискан вкус. Въпреки своята простота те са в състояние да трансформират всяка визия. Нищо чудно, че някои сребърни бижута са по-ценни от златото. Онлайн магазинът предлага нежни висящи модели за официални събития, както и халки, с клипс, английско закопчаване или с винт, които можете да откриете в интересни дизайни.
  • гривни – те са страхотен елемент както от ежедневието, така и за официални поводи. Можете лесно да ги съчетаете с разнообразно облекло, подчертавайки визията си. Страхотни гривни с камъни, масивни или плътни, можете да закупите от магазин за сребро Capino.bg.

магазин за сребро Capino.bg

  • детски обеци – интересните форми на животни, сърца или предмети от ежедневието, със сигурност ще привлекат вниманието на детето. Изберете английско закопчаване за по-голяма сигурност и удобство по време на сън.
  • пръстени – чудесен подарък за всяка дама, който ще подчертае нейната женственост. Разкрасете визията си със стилен пръстен с камъни или регулируем размер, който ще пасне перфектно на ръката. Уникалните форми и дизайни ще ви отличат сред останалите, придавайки ви увереност и стил.
  • талисмани – перфектен избор за всеки колекционер. Изберете сред разнообразните форми най-подходящата за вас, която описва характера ви.
  • комплекти – в случай че не можете да устоите на страхотните бижута, които предлага онлайн магазин Capino.bg, можете да изберете комплекти, включващи няколко елемента, които да паснат идеално на визията ви.

Как да изберете перфектните бижута от сребро

На Capino.bg можете да откриете страхотни продукти за себе си и своето дете или да направите подарък на любим човек. Разнообразните модели позволяват да намерите по нещо за всеки, а страхотните комплекти са изключително подходящи за официални поводи. Изберете новите си аксесоари според вкуса си, стила и не на последно място – цената. Ако си падате по по-семпли неща, заложете на тънки верижки или гривни, които ще подчертаят вашата женственост и нежност.

Фотография: Pexels

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Tommy Hilfiger
Мода21 ЮНИ 2022

Не, багажът ни за морето не може без Tommy Hilfiger

🎵 Let's go to the beach-each, let's go get a wave 🎵

Palmers
Мода20 ЮНИ 2022

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

Устойчиви бански, изчистен дизайн, ярки цветове, комфорт. Твърде хубаво, за да е истина, нали? Ами, истина е.

Marella
Мода14 ЮНИ 2022

Marella връща желанието ни да изглеждаме страхотно

След дълги месеци небрежно облекло, през лятото просто искаме срещи навън.

Deichmann
Мода13 ЮНИ 2022

Deichmann представя звездните модели на лято 2022

Свежи нежни тонове VS Класика в черно. Изборът е ваш!