Мода : Дрескод05 ОКТОМВРИ 2017

По-ефектните начини да носим пуловер

Които не включват класическата комбинация с деним

Осмелете се да съчетаете овърсайз пуловер с дантелена пола. Комбинацията от две толкова различни материи е едновременно неочаквана, но и много елегантна, както можете да видите на снимката. Заложете на стилни боти или характерните за сезона чизми от велур.

Пуловерът може да влезе в употреба и за вечерна визия, особено когато е съчетан с панталон в металик. Златистите и сребристите материи са сред хитовите тенденции на 2016 и няма по-подходящ избор от тях, когато стане дума за бар или клуб.

Цяло лято гледахме как модните блогъри носят слип роклите върху бели тениски. Нека обаче пренесем женствения елемент, вдъхновен от будоарното облекло, и в есента, като го комбинираме с широк пуловер в допълва цвят.

Един красив начин да носим флоралните мотиви и през есента, е съчетанието с различен тип плетива. Полата с дължина до средата на прасеца или макси съвсем лесно се комбинира с пуловер, който кореспондира с шарките на принта.

По-дългите пуловери носим с клинове от промазана материя или кожа, с кецове, ниски боти и дори груби кубинки. Прибавайки стилето на ток и голяма чанта плик пък постигаме визия, подходяща и за клуб.

Дали наистина няма нищо по-хубаво от лошото време?

Ако попитате любителка на меките пуловери и огромните, топли шалове, тя веднага ще ви отговори, че това твърдение е напълно вярно. И тъй като и ние се причислвяваме към момичетата, които обичат комфорта на плетивата и не се разделят с тях през есента и зимата, днес търсим нови и ефектни начини да носим любимите си пуловери.

Най-лесната комбинация със слим деним, боти до глезена и кожено яке е истинска класика за студените дни. Но когато ни трябва нещо малко по-женствено, по-разчупено и дори провокативно, на сцената излизат дантелените поли, слип роклите и флоралните мотиви. Как ги носим? Вижте в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод13 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенен детокс на гардероба ни в пет стъпки

Време е да се отървем от всичко ненужно, което вече не се вписва в стила ни

Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Френските блогъри, чиято красота си заслужава да следвате

Тези очарователни французойки ни карат да влизаме в Instagram всеки ден

Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Дрехите, които да изхвърлим от гардероба си след 30

От дънките с ниска талия до тоалетите за "когато отслабнем"

Дрескод09 СЕПТЕМВРИ 2019

7 неща, които всяка стилна жена притежава

Перфектният стил започва с тези вечни класики