Мода : Дрескод17 МАРТ 2020

Перфектната лятна рокля за всяка възраст

Да помечтаем за по-добри времена, в които отново ще бъдем навън и ще изразяваме женствеността си

ЗА ЖЕНИТЕ НА 20 - Сега е времето да се възползвате максимално от мини дължините и секси силуетите, без да се притеснявате! За през деня заложете на класически модели с пъстър принт и неочаквани детайли, а за вечерта - на дантела, дълбоки деколтета и голи рамене.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 30 - Роклите с така наречената "миди" дължина (до средата на прасеца) са едновременно шик и перфектни за летните горещини. Ще ги откриете в безброй варианти: от дантела, в райе и каре, с голи рамене и ръкави тип "камбана", прилепнали по тялото и разкроени. Изберете своя стил!

ЗА ЖЕНИТЕ НА 40 - Дългите и удобни макси рокли намират приложение както през деня, така и вечер. Нужно е единствено да смените равните сандали с високи, да прибавите клъч и ефектни бижута. Изберете ефирен модел, стесняващ се в талията и с пола, падаща свободно покрай тялото, за да можете да експериментирате със стайлинга.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 50 - Класическата права рокля с дължина малко под коляното е едновременно делова и модерна, в зависимост от материята, цвета и мотива, които сте избрали. Ако притежавате един такъв модел, пасващ перфектно на извивките на тялото ви, никога няма да имате проблем с това какво да облечете за какъвто и да било повод.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 60 - Роклите тип "прегърни ме" едновременно подчертават фигурата, благодарение на колана на талията, и са подходящи за лятото, заради пъстрите принтове и ярки цветове, в които са решени.

Докато сме затворени вкъщи и времето ни минава основно по пижама или с тениска, нека помечтаем малко за красиви летни рокли, за слънце и за свобода!

Пандемията от коронавирус остави милиони хора по цял свят по домовете и продължава да сее паника или най-малкото притеснения.

И докато ви информираме за най-важните предпазни мерки за всички ни, иска ни се и на моменти да избягаме от мислите за вируса. И поне виртуално да сложим красива рокля и да излезем навън!

Затова сядаме пред компютрите (с измити ръце!) и споделяме коя според нас е перфектната лятна рокля за дамите на различните възрасти. Защото всяко момиче, на всяка възраст заслужава лятна рокля със сериозна добавена стойност за личното й самочувствие. Сега е време да си я помечтаем! А колкото по-съвестно пазим себе си и околните, толкова по-скоро ще имаме шанса и да я разходим навън.

Вижте галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод08 АПРИЛ 2020

10 неостаряващи визии с бял тишърт

Със своята универсалност и комфорт, този елемент от гардероба ни е на практика вечен

Дрескод06 АПРИЛ 2020

5 от най-ценните модни съвети

Нека веднъж завинаги вземем решение за леопардовия принт! И още...

Дрескод03 АПРИЛ 2020

15 слънчеви и зареждащи визии в жълто

Нека се насладим на усещането за топлина и лекота, което струи от тези снимки

Дрескод02 АПРИЛ 2020

Какво казва гардеробът ви за вас

Стилист разкрива шестте най-често срещани начина да организираме гардероба си