Мода : Дрескод15 НОЕМВРИ 2017

Най-популярната рокля на сезона и как да я носим

Ето с какво да съчетаем “The LRD” – малката червена рокля!

От велурени чизми през актуалните боти тип "чорап" до класическото кожено яке, слънчеви очила и бижута, няма как да сбъркате, ако съчетаете червената рокля с черни аксесоари.

Колиета, пръстени, обемни гривки и обеци в злато създават красив контраст, когато са съчетани с червен тоалет. В случай, че сте избрали такава рокля за парти сезона, не се колебайте да заложите на златисти бижута.

Най-хубавото качество на тези обувки е фактът, че издължават краката. Почти няма звезда, която да не ги съчетава с ярки тоалети, а в случая с червената рокля, те винаги са правилният избор.

Когато температурите навън са жестоки, а все още ви се иска да носите червената рокля, най-добре я съчетайте с такова палто. По този начин цветът на роклята няма да се изгуби, както би се случило, ако връхната дреха е обемна и черна.

Като изключим бялото и черното, червеното е цветът, срещу който животинските мотиви изпъкват най-добре. Разбира се, ограничете се до един принт.

Наскоро ви разказахме за цветния монохром, станал любим на звездите този сезон. Съчетайте червената рокля с бижута и аксесоари в други нюанси на цвета, за още по-забележителен ефект.

Ако има нещо, за което дизайнерите, модните редактори и блогъри да са единодушни, то е, че червеното е абсолютният хит на есен-зима 2017.

Неочаквано яркият нюанс за сезона откри своето място дори в тенденциите при обувките. И ще се съгласите, че червеното е повече от добър избор за предстоящия парти сезон! Особено под формата на рокля, която със сигурност не би ви оставила незабелязана, независимо от събитието.

Малката червена рокля сама по себе си е стилен и приковаващ вниманието избор. Но това не значи, че не можем да експериментираме с аксесоарите, когато я съчетваме. В галерията по-долу ви даваме няколко нагледни примера как точно да я носите, за да постигнете максимален ефект. Без значение дали ще заложите на нея за офисното коледно парти, или просто ще я облечете в ден, в който искате да повдигнете самочувствието си на работното място!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод26 ФЕВРУАРИ 2020

15 актуални визии с рокля от трико

Точно навреме за преходния сезон

Дрескод19 ФЕВРУАРИ 2020

Най-стилните и най-зле облечените на партито след наградите BRIT

Тоалетът на Ели Голдинг попада в първата категория

Дрескод17 ФЕВРУАРИ 2020

Как да купуваме достъпни дрехи, които изглеждат в пъти по-скъпи

Когато притежавате десетки левове и искате те да ви стигнат за безупречна визия, има начин

Дрескод14 ФЕВРУАРИ 2020

Какво да облечем за среща? Ето отговорът на психолога

Слагаме край на драмата пред огледалото, когато ви предстои да излезете с нов мъж