Мода : Дрескод30 ЯНУАРИ 2019

Latest Look: 5 огнени визии от Амал Клуни

Съпругата на Джордж Клуни ни показва как да носим ярко червено на работното място

Визия #1: Дълга червена рокля със свободна кройка, която комбинира с nude палто, чанта в карамелената гама и обувки, с акцент, отправящ към основния цвят. Благодарение на неутралните нюанси, Амал успява да балансира визията си и така червеният цвят не е толкова натрапчив.

Визия #2: Червен костюм в две части - пола с висока талия и късо кокетно сако, допълнено с блуза в подобен нюанс (в случая оранжева). Този път акцентът е върху цветът, поради кеото обувките и чантата са отново в телесната гама.

Визия #3: Отново червена рокля, но този път моделът е по-разчупен и е особено подходящ за дамите, които искат да прикрият пълно коремче или бедра. Материята е по-плтъна и пада по-тежко, поради което дължината до коляното е идеална. Неутралните обувки, забелязваме и тук.

Визия #4: Тази рокля е много по-дръзка и интересна, а дължината малко над коляното, я прави подходяща за по-специални поводи. В този случай, обувките са nude, но чантата е черна, малка и удобна, за да допълва тоалета, без обаче да се натрапва тъмният й цвят. Моделът стои добре на всяка фигура, особено на по-слабите дами, които искат дрехите да не им "висят".

Визия #5: Тук червеният цвят е просто акцент в иначе супер класическата комбинация черно и бяло. Роклята е по-дълга и много кокетна, а червената панделка придава закачлив вид и характер на визията.

Амал Клуни е доказала, че името й е синоним на елегантния и изискан стил.

Тя винаги изглежда безупречно, визиите й са изпипани до последния детайл, никога не прекалява с аксесоарите и не пропуска да добави интересен акцент към всеки аутфит. Понякога Амал залага на по-неутралните цветове, а в други случаи – на ярките и наситени нюанси, които придават много характер на стила й.

Тайните на Амал Клуни за перфектна визия

Този път решихме да си “откраднем” от гардероба й 5 супер горещи идеи как да носим червеният цвят в офиса. Независимо дали сте от дамите, които обичат този цвят или сте от онези, които се притесняват от толкова крещящи тонове, в галерията със сигурност ще откриете онази визия, която да разчупи и разнообрази стила ви.

Снимки: Profimedia

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод25 ЮНИ 2019

Ежедневният стил на Кейти Холмс

Актрисата използва градския транспорт и залага на практичността в облеклото си

Дрескод25 ЮНИ 2019

Цветовете, които носим на работа са ключови за успеха ни

Цветовете на работното място трябва да бъдат внимателно подбрани

Дрескод24 ЮНИ 2019

Какво да носим в града в края на месец юни

Времето благородно ни оставя поле за себеизява с дрехите

Дрескод21 ЮНИ 2019

Петъчно модно вдъхновение: Как да включим летния шал към тоалета

Визиите моментално стават по-свежи и стилни само с един аксесоар