Мода : Дрескод12 СЕПТЕМВРИ 2018

Дрехите с които изглеждаме… евтино

Забравете за дантелата и броката

Дантелата. Освен ако не е ръчно изработена, дантелата изглежда евтино. Ако все пак държите на дантелата, спрете се на дреха при която тя е акцент, а не е изцяло изработена от тази материя.

Камъните. Всяка дреха - топ, яке, джинси - обсипана с камъни (и то многоцветни) изглежда евтино. Ако все пак искате дрехите ви да не са скучни, заложете на такива с много малко и семпли камъни, за предпочитане в един цвят.

Грешният размер. Дори да имате перфектна фигура, ако облечете дрехи, които не са подходящия размер, рискувате да изглеждате евтино. Не отричаме чара на някои oversize дрехи, но ви препоръчваме да ги носите по отделно, а не да сте облечени така от глава до пети.

Точките и райето. Обичаме и едното и другото, но определено не ни допада комбинацията от двете. Сами по себе си тези десени са достатъчно интересни и привличат вниманието. Може да носите такива десени в съчетание с по-семпли дрехи, например в телесен цвят.

"Надничащо" бельо. Няма нищо по-секси от фина презрамка, която се показва под блузата. Но когато бельото е изцяло видимо под дрехите, нито оставяте много на въображението, нито изглеждате добре. Изберете топ от полу-прозрачна материя, за да изглеждате стилно.

Твърде дребен и сложен принт. Независимо дали е на рокля или блуза, този принт не изглежда добре. Да, ще привлечете вниманието, но ще е защото хората ще се опитват да разгадаят сложния принт. Заложете на по-семплите и графични принтове, за да изглеждате елегантно.

Дори скъпите дрехи може да изглеждат евтино, ако не ги съчетаваме правилно или не обръщаме внимание на размера им

Никоя жена не иска да изглежда евтино, особено ако е положила усилия и е инвестирала средства в стила си.

Въпреки това, има няколко материи и модели, които придават евтин вид на визията ни и е препоръчително не просто да ги избягваме, а направо да ги изхвърлим от гардероба си.

Цветът, с който дрехите изглеждат по-скъпи

Дантела и камъни са само част от нещата за които трябва да внимаваме, за да избегнем неприятния ефект. Какви са останалите, разберете от галерията ни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод13 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенен детокс на гардероба ни в пет стъпки

Време е да се отървем от всичко ненужно, което вече не се вписва в стила ни

Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Френските блогъри, чиято красота си заслужава да следвате

Тези очарователни французойки ни карат да влизаме в Instagram всеки ден

Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Дрехите, които да изхвърлим от гардероба си след 30

От дънките с ниска талия до тоалетите за "когато отслабнем"

Дрескод09 СЕПТЕМВРИ 2019

7 неща, които всяка стилна жена притежава

Перфектният стил започва с тези вечни класики