Мода : Дрескод22 ЯНУАРИ 2019

Дрехите, които доказано правят жената по-желана за мъжа

Номер 4 ще ви изненада

Когато искате да се почувствате наистина секси и да бъдете неустоими за мъжете, възползвайте се от възможностите на модата за целта.

Това са пет от нещата, за които психолозите гарантират, че правят жената по-привлекателна за мъжа. 
Обувките на висок ток
Според проучване, публикувано в Archives of Sexual Behavior, жените с обувки на висок ток са възприемани като по-сексапилни. Те имат и реално по-голям шанс мъжете да ги заговорят.
Червеният цвят
Жените, които са облечени с нещо червено, привличат мъжете. Доказва го проучване, публукивано в The Journal of Personality and Social Psychology. В доклада учените подчертават, че цветовете имат не само естетически ефект. Те носят определено емоционално послание, а най-красноречиво по отношение на мъжкото либидо е именно червеното.
Черната рокля
Този факт все още не е изследван научно, но така или иначе, нямаме нужда от убеждаване. Момичето в черна рокля изглежда мистериозно и уверено. По този въпрос легендарната дизайнерка Елизабет Хоус казва: “Петима от петима мъже ще се загледат по всяка жена, която носи черна рокля.”
 
Рокли и топове без ръкави
Мислите, че мъжете се заглеждат най-вече по хубави крака? Науката мисли друго. Според проучване, публикувано в University of New South Wales, изящните дамски ръце и рамене са още по-мощен магнит. Така че вместо на къса пола, заложете на топ или рокля с изрязана горна част, без ръкави. Много секси са тънките “спагети” презрамки.
Тесните рокли
И по-точно моделите по тялото, които разкриват красивите извивки. Учените смятат, че мъжете са силно привлечени от силуети тип пясъчен часовник, с тънка талия, изразен ханш и заоблено дупе.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод15 НОЕМВРИ 2019

Емили Ратайковски и зимният удобен и секси стил

Празниците дойдоха по-рано тази година с новата фотосесия на модела

Дрескод14 НОЕМВРИ 2019

Зимен стил в елегантните нюанси на бежовото

Успокояващи, топли, неутрални и в същото време много изискани, те заслужават централно място в зимния гардероб на всяка жена

Дрескод13 НОЕМВРИ 2019

10 модни правила, които научихме от Кари Брадшоу

Заедно правим ретроспективна модна разходка из култовия сериал "Сексът и градът"

Дрескод10 НОЕМВРИ 2019

3 задължителни модела дънки в гардероба на всяко момиче

Тези класики от деним никога няма да ни изневерят