Мода : Дрескод02 ОКТОМВРИ 2018

5 причини защо чантата ви изглежда евтина

Забравете за полиестъра, ресните и репликите!

Материята. Когато чантата не е направена нито от есетствена, нито от изкуствена кожа, а са използвани полиестер и подобни материали, чантата просто изглежда евтино, независимо колко сте платили за нея.

Реплики и имитации. Това може би е златното правило при чантите - ако искате маркова чанта, то тогава си купете маркова чанта. Не залагайте на реплики и имитации, тъй като винаги се забелязва, че не са оригинални и това проваля целия ви имидж.

Липсата на форма. Когато чантата е безформена, много повече напомня за плик за пазар, от колкото за моден аксесоар. Ако все пак държите на този модел, изберете маркова чанта при която този евтин ефект няма да присъства.

Твърде много детайли. Претрупаните чанти никога не изглеждат добре, а точно обратното. Колкото повече детайли, капси и ресни има един модел, толкова по-евтино изглежда. Изберете чанта, която има само 1 или максимум два акцента.

Кокетната чанта. Бебешкото розово, къдриците и розичките са чудесна идея за чанта, ако собственичката й е на 5 години. Твърде момичешките и детски чанти няма как да отиват на една млада и стилна дама, така че изхвърлете този модел чанта от гардероба си.

Не винаги цената на чантата определя това как тя изглежда

Няма нищо срамно в това да не може да си позволите скъпа дизайнерска чанта, но е истинско модно престъпление да заложите на модел чанта, който независимо от цената си, просто изглежда евтино.

Дрехите с които изглеждаме… евтино

Има няколко неща за които трябва да внимавате, когато избирате чанта, за да сте сигурни, че няма да се приберете вкъщи с покупка, която тотално ще опорочи стила ви и на всичкото отгоре ще е загуба на пари.

Дори да нямате намерение да си купувате нова чанта, е препоръчително да прегледате гардероба си и да прецените дали там няма някой модел от който ще е добре да се отървете възможно най-бързо.

Некачествената материя и липсата на форма са само част от нещата за които трябва да се оглеждате когато избирате чанта. Кои са останалите, може да разберете в галерията ни.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод20 МАРТ 2019

Latest Look: Приянка Чопра, покрита в точки

36-годишната актриса направи смело модно решение.

Дрескод19 МАРТ 2019

Историята на суичъра - от спорта до модата

Ще го облечете за фитнес, за разходка или за някое забавно събитие?

Дрескод19 МАРТ 2019

Летни дрехи и обувки, които ще бъдат ключови за сезона

Време е да обмислим своя капсулен гардероб

Дрескод18 МАРТ 2019

Ежедневен шик: Пролетна рокля и кожени боти

Доверете се на тази лесна и ефектна комбинация за преходния сезон