Living : Лица07 ЯНУАРИ 2018

Меган Маркъл и проблемното й семейство

Какви разкрития прави сестрата на бъдещата дукеса на Съсекс – Саманта

През ноември кралският дворец обяви годежа на негово кралско височество принц Хари и мис Меган Маркъл, а върху пръста на Меган засияха тройка ослепителни диаманта.

Принц Филип веднъж се пошегувал, казвайки за монархията във Великобритания нещо много релевантно сега: “Хората мислят, че там има строга класова система, но това не е вярно – принцовете се женят за обикновени момичета и дори за американки”. Освен американка, мис Маркъл е със смесен произход, идва от семейство на разведени родители, а и самата тя е разведена. Второразрядна актриса, католичка, без потекло, с три години по-голяма от Хари и с проблемно семейство, което се надпреварва да дава положителни или отрицателни изявления за нея в медиите.

Годежът обаче е факт, както и благословията, която Хари получи от кралица Елизабет. От страна на кралското семейство всичко мина гладко и по протокол. За семейството на Маркъл, не може да твърдим същото. Неподготвени за такова развитие на живота, за славата, вниманието, откриващите се възможности. Половината семейство имаха отношение що за човек е Меган. Нейната полусестра Саманта дори възнамерява да напише книга по въпроса.

В мига щом светлините на прожекторите огряха Меган Маркъл и тя получи най-важната роля в живота си – да бъде жената до британския принц Хари – на част от обкръжението й му се прииска да сподели славата й. Приятелката й от детството Нинаки Приди се погрижи светът да разбере, че Меган винаги е била “обсебена от британското кралско семейство”. Бившият й съпруг Тревър Енгелсън в момента работи по телевизионно шоу за мъж, чиято бивша съпруга се среща с принц. Но най-големият съдник на бъдещата дукеса на Съсекс се оказа нейната полусестра Саманта Грант. Щом първите снимки на двойката се появиха в медиите, тя се почувства длъжна да сподели със света за лошия характер на сестра си.

Какво още споделя Саманта Маркъл, може да четете в новия брой на сп.ОК!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица16 ОКТОМВРИ 2018

Светът на танца през погледа на Ива Свещарова и Виолета Витанова

Две танцьорки за изкуството, модата и красотата

Лица15 ОКТОМВРИ 2018

8 вдъхновяващи цитата за модата от Ралф Лорън

"Аз не създавам дрехи. Аз създавам мечти."

Лица11 ОКТОМВРИ 2018

Всичко за сватбата на Принцеса Юджийн на 12 октомври

На тържеството са поканени 1200 души, а всичко ще струва два милиона паунда