Любов и романтика за Близнаците на 13-ти април

Скорпионите да внимават с необмислените действия, тъй като може да е фатално за живота им

Овните ще се отдадат на любов и настроението им ще е на ниво, докато Стрелците ще трябва да планират действията си, за да получат каквото поискат.

Овен
Всички нерви, които сте имали досега остават на заден план. Готови сте за нови преживявания и любов. Настроението ви се оправя и това ще ви държи до края на месеца. Обърнете внимание на здравето си. Време е да помислите за здравословна диета.

Телец
Зад привидната суровост и труден характер, вие сте много добри, сговорчиви и чувствителни. Днес обаче това няма да е съвсем така и на моменти ще показвате тъмната си страна. Внимавайте да не прекалите.

Близнаци

Днес ще влезете в ролята на перфектните учители. Ще успеете да поучите всички, с които се срещнете. Не трябва да пренебрегвате любовта. Отдайте се на романтични преживявания с любимия човек.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Рак
Никога не се включвате в неблагоразумни ситуации. Винаги анализирате нещата, които ви се случват. Защо да правите изключение сега? Каквито и проблеми да имате, помислете какво е най-правилно за вас и действайте.

Лъв
Склонни сте да слушате дяволчето, седнало на лявото ви рамо и гласът му ви очарова. Ако го послушате обаче, след това не се оплаквайте, че сте станали негови роби. В момента наистина копнеете за нови неща и сте готови на всичко за тях.

Дева
Картите за игра, които притежавате в момента, са повече от добри. Не очаквайте сложни тактики, може да бъдете директни за това, което ви притеснява. Кой знае, може пък да се появи така желаното асо.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Хороскопи17 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември

Овните ще са обзети от романтични пориви, Стрелците да стопират емоциите за момента

Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите