Living : Развлечения22 ОКТОМВРИ 2019

“Завръщане” завладя българските кина

Новият български филм вече е на екрана и бележи страхотни отзиви

Едни от най-известните български артисти играят в лента, която разказва за приятелството, за завръщането у дома и предизвикателствата от живота.

Премиерата на “Завръщане” беше на 18 октомври и тогава за първи път видяхме любовната история, по идея на Ники Илиев и Башар Рахал. Сюжетът на лентата се върти около четирима стари приятели, които съдбата среща в родния Пловдив, 25 години от последния път, в който са се видели. От там трима от тях се забъркват в любовен триъгълник, преплитат ги забавни случки и в историята им възникват неочаквани обрати.

Идеята за проекта е дошла първоначално от Башар Рахал. Той споделя, че темата за завръщането към родния дом е важна за него и винаги е искал да направи емоционален филм, свързан с тази сюжетна линия. Ники Илиев пък добавя темите за приятелството и живота на българите извън страната.

63 дни след първия им разговор, сценарият на филма се пренася на снимачната площадка. А само 5 месеца след старта на снимките, романтичната комедия се прожектира на екраните.

Актьорският състав вече посети няколко дестинации за премиерите на филма, включително Лондон. А от тук нататък са планирани още посещения в Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и Русе.

Филмът се разпространява от bTV studios, а продуценти са Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев от „Силвър лайт пикчърс“.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool
Развлечения28 АВГУСТ 2020

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool

Какво се случи покрай басейна миналата седмица?

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party
Развлечения21 АВГУСТ 2020

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party

Най-краткият път до лятното настроение минава през Grazia by the Pool

Лятното настроение не е далеч, ако знаеш къде да го потърсиш
Развлечения28 ЮЛИ 2020

Лятното настроение не е далеч, ако знаеш къде да го потърсиш

Презаредете в разгара на сезона с Grazia by the Pool