Living : Развлечения10 ЮЛИ 2019

Запознайте се с първата котка инфлуенсър

Котаракът се казва Ранджи

Рангел Ранджи е красив сив котарак с над 2 хиляди последователи в Инстаграм. Как е постигнал впечатляващата цифра? Спечели първото състезание за CatfluencerBG.

След 3 седмици, изпълнени с предизвикателства, приключи първият конкурс за котка инфлуенсър в България. В надпреварата се включиха 100 домашни любимци, които бяха оценявани от 6-членното жури на Purina ONE, марката организатор на конкурса. Сред състезателите се откроиха 15 финалисти, за чиито снимки се гласуваше в страницата на CatfluencerBG в Instagram.

Накрая най-много харесвания събра котето Кая. Тя обаче реши да продължи по собствен път и отстъпи мястото на следващия в класацията – Ранджи. Така, той става първият котешки инфлуенсър у нас и лице на марката за качествена котешка храна. Но може би най-важната награда, която получава косматият приятел и неговият стопанин, е възможността Ранджи да бъде посланик на благотворителна кауза, подкрепена активно от Purina ONE, заедно с незаменимата помощ на Animal Rescue Sofia.

Котките са новите инфлуенсъри. Вашата може да е следващата!

Те са се заели да се погрижат за съдбата на хилядите бездомни котки у нас и търсят начини да им намерят домове. Всъщност главната задача на профила на Ранджи ще бъде да мотивира със снимките си и други хора да осиновят бездомни котки за себе си.

Проблемът с животните без дом е доста разпространен у нас, като според неофициални проучвания за миналата година, броят на бездомните котки е достигнал до 15 000 само за град София.

На какво ни учат котките за живота

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения19 СЕПТЕМВРИ 2019

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует за филма "Завръщане"

Двамата създадоха първото си парче заедно за новия филм на Ники Илиев

Развлечения12 СЕПТЕМВРИ 2019

"Да свалиш Уолстрийт" не е това, което изглежда

Филмът на Джей Ло и Карди, който предизвика толкова шум, идва у нас в петък. Ето какво да очаквате

Развлечения30 АВГУСТ 2019

Най-странната техника за къдрене в света

Това вирално видео показва как млада дама оформя прическата си с... метална тръба

Развлечения21 АВГУСТ 2019

Киану Рийвс се завръща в "Матрицата" 4

Лана Уачовски, една от създателките на оригиналния филм ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на новата лента