Living : Развлечения10 ЮЛИ 2019

Запознайте се с първата котка инфлуенсър

Котаракът се казва Ранджи

Рангел Ранджи е красив сив котарак с над 2 хиляди последователи в Инстаграм. Как е постигнал впечатляващата цифра? Спечели първото състезание за CatfluencerBG.

След 3 седмици, изпълнени с предизвикателства, приключи първият конкурс за котка инфлуенсър в България. В надпреварата се включиха 100 домашни любимци, които бяха оценявани от 6-членното жури на Purina ONE, марката организатор на конкурса. Сред състезателите се откроиха 15 финалисти, за чиито снимки се гласуваше в страницата на CatfluencerBG в Instagram.

Накрая най-много харесвания събра котето Кая. Тя обаче реши да продължи по собствен път и отстъпи мястото на следващия в класацията – Ранджи. Така, той става първият котешки инфлуенсър у нас и лице на марката за качествена котешка храна. Но може би най-важната награда, която получава косматият приятел и неговият стопанин, е възможността Ранджи да бъде посланик на благотворителна кауза, подкрепена активно от Purina ONE, заедно с незаменимата помощ на Animal Rescue Sofia.

Котките са новите инфлуенсъри. Вашата може да е следващата!

Те са се заели да се погрижат за съдбата на хилядите бездомни котки у нас и търсят начини да им намерят домове. Всъщност главната задача на профила на Ранджи ще бъде да мотивира със снимките си и други хора да осиновят бездомни котки за себе си.

Проблемът с животните без дом е доста разпространен у нас, като според неофициални проучвания за миналата година, броят на бездомните котки е достигнал до 15 000 само за град София.

На какво ни учат котките за живота

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения10 ЮЛИ 2019

Il Volo отново ще стъпят на българска сцена

Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето празнуват 10 години на сцената

Развлечения06 ЮЛИ 2019

Известните личности като произведения на изкуството

Звездите от 21 век, както никога не сте ги виждали до сега

Развлечения30 ЮНИ 2019

Най-грозният маникюр, който някога ще видите

Посмейте се на най-големите фалове в историята на маникюра

Развлечения24 ЮНИ 2019

Да си поръчаш DIY къща от Amazon

Искате ли да си поиграете на конструктор с дома си?