Living : Развлечения11 АПРИЛ 2019

Самотна майка и бъдеща булка се размениха в „Смени жената“

В новия епизод се размениха две жени с нетрадиционно виждане за семейството.

Самотната майка на две деца от двама бащи Севда, се размени със Снежана, на която й предстои сватба, но отказва да има деца в „Смени жената“, сряда вечер по bTV.

Севда се раздели за първи път с децата си и си припомни какво е да съжителстваш с мъж, а Снежана разбра какво е да си майка без съпруг до себе си. Как възможност да видят другата гледна точка се отрази и на двете?

Снежана и Теодор са двойка едва от 2 г. Познават се от 10 години, но не винаги са били заедно. Пътищата им се разделят, след като Снежи заминава в чужбина и се омъжва за американски военен. По-късно се завръща в България след развода си и така отново се среща с Теди.

rpt

Постепенно чувствата им се засилват и през лятото им предстои сватба. Това, което ги различава е, че Теодор иска да има деца един ден, но бъдещата му съпруга не споделя желанието му.

Това бе и най-голямата изненада за Севда.

Тя е избрала да бъде разведена, но щастлива с двете си деца. Когато идва в дома на Теодор в Бояна, се опита да го убеди, че двамата ще се справят като родители.

Тайните за щастлив брак от “Смени жената” – на фокус и в N-JOY

По същото време в дома на Севда, Снежана за първи път влезе в ролята на майка – на 17-годишната Белослава и 4-годишната Дария. Преживяването не промени мнението й за децата, но се възхити от способността на самотните родители да се справят с всичко сами.

All-focus

В другата къща новите правила бяха възложени в полза на Снежана. Теодор е професионален готвач и не допуска съпругата си в кухнята, защото никога не е доволен от резултата. Севда веднага критикува поведението му и наложи правилото съпругата му да приготвя вечерята понякога. Също така тя предложи да се правят повече упражнения вкъщи. Последното, което Севда реши да направи, бе да стимулира Снежи да се запише на опреснителни шофьорски курсове, за да има по-голяма свобода и да не зависи изцяло от Теодор.

Съпруга не издържа до края в „Смени жената“

Всяко едно от семействата имаше възможност да се сблъска със съвсем различен живот и разбирания. И двете фамилии се убедиха, че са щастливи с начина си на живот. Успяха ли да се променят един друг –  гледайте в епизода на „Смени жената“.

Георги Янков „Смени жената“ си с актриса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения22 ОКТОМВРИ 2019

"Завръщане" завладя българските кина

Новият български филм вече е на екрана и бележи страхотни отзиви

Развлечения18 ОКТОМВРИ 2019

Страшни филми, които ще харесате, дори ако не харесвате страшни филми

Не искате предсказуеми холивудски истории, в които час и половина хора се колят и пищят? Значи тази малка и качествена селекция ще ви даде точните идеи

Развлечения15 ОКТОМВРИ 2019

Посещението на Меган и Хари в Африка се превръща в документален филм

Гостуването на кралското семейство в Африка се превърна в знаков момент в историята на двойката

Развлечения10 ОКТОМВРИ 2019

От Disney поканиха Евгения Джаферович на премиера в Лондон

На премиерата на "Господарката злото" присъства и българския гримьор и инфлуенсър