Living : Развлечения21 ОКТОМВРИ 2016

Правят сериал за убийството на Джани Версаче

Третият сезон на “Американска криминална история” ще проследи историята на серийния убиец Андрю Кънанан

Правят сериал за убийството на Джани Версаче

Хитовият сериал “Американска криминална история”, който тази година прибра пет награди “Еми”, ще се фокусира върху убийството на дизайнера Джани Версаче в своя трети сезон. 

Variety съобщава, че телевизия FX е поръчала още два сезона на шоуто, първата част от което разказа историята на спортиста О Джей Симпсън, обвинен в убийството на съпругата си. Участие в драмата взеха Куба Гудинг Джуниър, Сара Полсън и Дейвид Шуимър, а сезонът постигна грандиозен успех сред фенове и критици.

И докато втора част ще проследи последствията от урагана Катрина, трета ще е посветена на трагичната смърт на създателя на модна къща Versace. Припомняме ви, че моделиерът беше застрелян пред своя дом в Малибу през 1997 г. от серийния убиец Андрю Кънанан. В рамките на няколко месеца той извършва общо пет убийства. Осем дни по-късно Кънанън се самоубива, а трупът му е намерен в навес за лодки.

gianni-versace-1

Елтън Джон и Джани Версаче

За отправна точка сценаристите на сериала ще използват книгата Vulgar Favors на журналиста от Vanity Fair Маурийн Орт. Малко след като новината за “Американска криминална история” беше публикувана, от модна къща Versace излязоха с официално съобщение по въпроса. В него се казва, че семейството не е дало своето съгласие за проекта и няма никаква намеса в него, а историята, която той ще разкаже, трябва да се разглежда като художествена измислица. 

Въпреки това няма как да отречем, че с интерес очакваме да видим крайния резултат. Говори се, че в ролята на Донатела Версаче ще влезе актриса от А-листата на Холивуд. Междувременно Антонио Бандерас ще се превъплати в моделиера в биографичен филм, който ще дебютира на големия екран през 2017 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool
Развлечения28 АВГУСТ 2020

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool

Какво се случи покрай басейна миналата седмица?

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party
Развлечения21 АВГУСТ 2020

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party

Най-краткият път до лятното настроение минава през Grazia by the Pool

Лятното настроение не е далеч, ако знаеш къде да го потърсиш
Развлечения28 ЮЛИ 2020

Лятното настроение не е далеч, ако знаеш къде да го потърсиш

Презаредете в разгара на сезона с Grazia by the Pool