Първи кадри на Наоми Уотс като Даяна

Актрисата играе “принцесата на народа” в нов филм

Наоми Уотс влиза в ролята на любимата принцеса Даяна във филма Diana

След като Никол Кидман се превъплъти в иконата Грейс Кели, сега предстои да видим и Наоми в ролята на една истинска легенда. В новата лента, озаглавена просто Diana, историята се фокусира върху връзката на Даяна с доктор Хаснат Хан и небезизвестната ѝ афера с Доди Ал Файед. 
“Икона”, “Обожавана от милиони”, “Най-известната жена в света”, “Принцесата на народа”, са заглавията, които виждаме в първия трейлър на филма. Виждаме и кадри от червени килими, публични събития, папарашки преследвания и дори мисии на ООН, чийто амбасадор беше Даяна. Наоми умело влиза в ролята на принцесата, като за тази цел дори се пресъздават едни от най-запомнящите се тоалети на Даяна. 
Въпреки че за снимките на филма екипът е получил специално разрешение да снима в двореца Кенсингтън, без съмнение лентата ще окаже голямо влияние върху принцовете Уилям и Хари. Нещо, което самата Наоми коментира така: “Мисля за това доста. Не се опитваме да навредим на паметта ѝ. Опитваме се да я покажем в най-добрата ѝ светлина като човешко същество. Това е история, която трябва да бъде разказана, но е рисковано, защото момчетата са все още тук.” 
Вижте трейлъра 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето