Living : Развлечения29 ЯНУАРИ 2019

Марго Роби се завръща като Харли Куин, но не съвсем

Актрисата ще играе същата роля в различен филм

Актрисата с австралийски корени дебютира на големия екран благодарение на филма “Вълкът от Уолстрийт“, но всички я запомниха и обикнаха с ролята й на Харли Куин в хитовия “Самоубийствен отряд“, който излезе през 2016-та.

Марго Роби се превръща в Барби.. буквално

Три години по-късно, Марго Роби отново влиза в артистичния образ на Харли Куин, но този път актрисата ще се включи в друга филмова продукция, в която се оказва, че тя ще вземе участие и като продуцент. Филмът “Birds of Prey” все още се снима и се очаква да излезе през 2020-та година. Лентата отново е посветена на група супергерои и се смята за продължение на “Самоубийствен отряд“.

По-интересното в случая е, че на самата Марго Роби й е хрумнала идеята да се стартира такъв проект и когато я предлага на Warner Brothers, те веднага се съгласяват. По сценария се работи от близо 2-3 години, а още вчера от компанията пуснаха първия тийзър, който може да гледате тук:

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Очудващо не всички очакват изненади в леглото

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

Тайните за щастлив брак от "Смени жената" - на фокус и в N-JOY

Всеки вторник Елена Димитрова–Ангелова ще анализира събитията в социалния експеримент, посветен на търсенето на семейно щастие 

Развлечения25 ЯНУАРИ 2019

"Господинът", който идва след Мистър Грей

Авторката на "50 нюанса сиво" издава нов и много обещаващ роман