Living : Развлечения11 ЮЛИ 2017

Лили Иванова и Камелия Тодорова на “Аполония 2017”

Златните билети предоставят достъп до всичките 73 събития на фестивала

И тази година духът на “Аполония” ще превземе град Созопол. Фестивалът ще се състои не десет, а цели единайсет дни – от 26 август до 5 септември.

Едни от най-големите имена в музиката, киното, литературата, фотографията и балета ще се изявят по време на феста. Сред най-изявените имена са тези на Лили Иванова, Камелия Тодорова, Орлин Павлов, Люси Дяковска.

Тазгодишното издание предвижда безброй изненади за посетителите си. Закупилите Златен билет получават както пълен достъп до всички събития на фестивала, така и по-голям шанс да бъдат свидетели на изненадващите моменти.

Фестивалът ще бъде открит с концерт премиера на “Мистерията на българските гласове” под диригентството на Дора Христова. Премиерен концерт за България и Европа ще изнесе и камерният ансамбъл “Софийски солисти” с диригент Пламен Джуров и солисти Георги Василев и Красимир Щерев.

Театралните постановки и кино прожекциите ще бъдат на сцената на читалище „Отец Паисий“. На сцената на Археологическия музей акцентът пада върху класическата музика, с множество български изпълнители. В Художествената галерия творци като Захари Карабашлиев, Милен Русков, Александър Секулов и други ще представят най-новите си произведения.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения04 АПРИЛ 2018

Faithless пристигат в България на 19 май

Билетите са пуснати в продажба на цени от 25 и 80 лв.

Развлечения11 МАРТ 2018

Отбелязват рождението на Крикор Азарян с постановка

"Приятно ми е, Ива!" ще гостува в НДК на 15 март

Горещи новини08 МАРТ 2018

Вдъхновяващите жени на Barbie

Исторически фигури като Амелия Еърхарт, Фрида Кало и модерни музи получиха своите кукли

Астро съвети06 МАРТ 2018

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!

Ето защо не можем да понасяме хората от предходния знак: