Living : Развлечения27 ОКТОМВРИ 2017

“La La Land” и вълшебния свят на града на мечтите

Гледаме наградената с “Оскар” и “Златен глобус” лента под звуците на жива музика

Мюзикълът “La La Land”, покорил сърцата на киноманиаците и носител на 6 награди “Оскар” пристига у нас под звуците на жива музика. 

Почитателите на лентата ще имат възможността отново да изживеят романтичната история на Ема Стоун и Раян Гослинг на 7-ми декември в Зала 1 на НДК. Този път обаче, саундтракът на филма ще бъде изпълнен от истински симфоничен оркестър и джаз бенд.

Концертът е част от световното турне Concert: A Live to Film Celebration, преминал вече през САЩ и Европа. 

“La La Land” е истински празник за любителите на музиката и седмото изкуство. За участието си във филма Райън Гослинг се научава да свири на пиано и изпълнява парчетата си без дубльор, с което печели възхищението на Джон Леджънд. Музикантът и носител на награди “Грами” също играе във филма, партнирайки си с Гослинг и Ема Стоун.

Филмът на режисьора Деймиън Шазел се превърна в истинска сензация, пленявайки едновременно зрители и филмови критици. Лентата получи 6 награди “Оскар” и 7 “Златни глобуси”, включително за оригинална музика и оригинална песен “City of Stars”.  

La La Land In Concert” е колоритно, експанзивно и изключително очарователно събитие, съчетаващо визуалното изкуство и музиката. “Със запазването на уникалните записани вокални изпълнения на Ема Стоун, Райън Гослинг и Джон Леджънд от саундтрака на филма и смесването им с живи музиканти, ние можем да изградим единствен по рода си концерт, който се превръща в хибрид на филм, записи и невероятна музика на живо”, казва директорът на концерта Ричард Крафт.

Билети се продават мрежата на Eventim и на касите на НДК. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения06 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-странните коледни елхи по света

Ако можем да покажем характера си с дрехите си или интериора вкъщи, защо да не го правим и с коледната украса?

Развлечения04 ДЕКЕМВРИ 2019

Къде се случват големите събития в София?

Познавате този обект от награждаването за "Жена на годината" и от още редица престижни събития

Развлечения03 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледен Mish Mash Fest ще завладее сърцето на София

Празнично настроение с Mish Mash Fest – Christmas is coming