Living : Развлечения01 АПРИЛ 2019

Конференцията “She’s the One” изненада гостите си със Стоянка Мутафова

Женска конференция за успеха събра на една сцена девет вдъхновяващи дами, най-младата от които е на 28, а най-възрастната – на 97 години!

Конференцията на Dir.bg “She’s the one” събра жени с успехи в своята сфера, за да разкажат как са постигнали мечтите си. Речта на Стоянка Мутафова беше изненадата в края на събитието.

На женската конференция „She’s the One”, организирана от екипа па #URBN,  девет известни жени разкриха пред публиката своята формула за щастие и успех.

Събитието бе открито от сценаристката на “Под прикритие” и “Връзки” Ваня Николова. Тя разказа на гостите забавни и поучителни моменти от своята кариера, обединени под мотото “Как провалът може да ви заведе до правилния адрес”.

В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща“, заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска. Освен истории от житейския си и професионален опит, тя разкри своя скрит талант, като изпя оперна ария.

Позитивното мислене е метафизика за домакини“, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова. В речта си директорът на психиатрична болница “Св. Иван Рилски” иронизира модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите.

Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: “За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло“.

„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество!“, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.

Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете“, призова към толерантност и съпричастност Аделина Банакиева.

“Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората”, убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация “Диви животни”. Тя сподели полезни истории и съвети от своята практика.

„Ускороявайте, без да се замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успех най-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова.

Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в „Клуб 1” на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на „She’s the one” Стоянка Мутафова.

97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома. Като най-голямото си щастие тя определи сцената и своята дъщеря.

Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова стават част от фестивала на изкуствата в Царево

Номинираха Стоянка Мутафова за “Гинес”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения13 НОЕМВРИ 2019

Lisca със специална награда от изложението в Кан

Марката за луксозно бельо си заслужи приз за креативност

Развлечения12 НОЕМВРИ 2019

Бет Харт гостува у нас през декември

Ще можем да чуем на живо жената, чиято музика превръща нотите в усещане

Развлечения22 ОКТОМВРИ 2019

"Завръщане" завладя българските кина

Новият български филм вече е на екрана и бележи страхотни отзиви

Развлечения18 ОКТОМВРИ 2019

Страшни филми, които ще харесате, дори ако не харесвате страшни филми

Не искате предсказуеми холивудски истории, в които час и половина хора се колят и пищят? Значи тази малка и качествена селекция ще ви даде точните идеи