Living : Развлечения01 АПРИЛ 2019

Конференцията “She’s the One” изненада гостите си със Стоянка Мутафова

Женска конференция за успеха събра на една сцена девет вдъхновяващи дами, най-младата от които е на 28, а най-възрастната – на 97 години!

Конференцията на Dir.bg “She’s the one” събра жени с успехи в своята сфера, за да разкажат как са постигнали мечтите си. Речта на Стоянка Мутафова беше изненадата в края на събитието.

На женската конференция „She’s the One”, организирана от екипа па #URBN,  девет известни жени разкриха пред публиката своята формула за щастие и успех.

Събитието бе открито от сценаристката на “Под прикритие” и “Връзки” Ваня Николова. Тя разказа на гостите забавни и поучителни моменти от своята кариера, обединени под мотото “Как провалът може да ви заведе до правилния адрес”.

В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща“, заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска. Освен истории от житейския си и професионален опит, тя разкри своя скрит талант, като изпя оперна ария.

Позитивното мислене е метафизика за домакини“, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова. В речта си директорът на психиатрична болница “Св. Иван Рилски” иронизира модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите.

Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: “За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло“.

„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество!“, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.

Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете“, призова към толерантност и съпричастност Аделина Банакиева.

“Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората”, убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация “Диви животни”. Тя сподели полезни истории и съвети от своята практика.

„Ускороявайте, без да се замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успех най-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова.

Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в „Клуб 1” на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на „She’s the one” Стоянка Мутафова.

97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома. Като най-голямото си щастие тя определи сцената и своята дъщеря.

Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова стават част от фестивала на изкуствата в Царево

Номинираха Стоянка Мутафова за “Гинес”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения10 ЮЛИ 2019

Il Volo отново ще стъпят на българска сцена

Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето празнуват 10 години на сцената

Развлечения10 ЮЛИ 2019

Запознайте се с първата котка инфлуенсър

Котаракът се казва Ранджи

Развлечения06 ЮЛИ 2019

Известните личности като произведения на изкуството

Звездите от 21 век, както никога не сте ги виждали до сега

Развлечения30 ЮНИ 2019

Най-грозният маникюр, който някога ще видите

Посмейте се на най-големите фалове в историята на маникюра