Living : Развлечения14 ДЕКЕМВРИ 2012

Какво е общото между Румънеца и Енчев, Coolio и Haddaway?

Отговорът е MISS YOU – новото им съвместно парче

Отговорът е MISS YOU – новото съвместно парче на българския хип хоп дует и световноизвестните изпълнители.

Румънеца и Енчев ще зарадват почитателите си с видео към парчето MISS YOU – международен проект на изпълнителите, в който взеха участие звезди като Coolio, Haddaway и Goast. Премиерата на видеото ще бъде в ефира на Music Space TV, а след това ще се разпространява и в чужбина. 

Хип хоп изпълнителите не крият вълнението си и с радост говорят за най-мащабния проект в кариерата си. “Едно от най-яките неща, които реализирахме в процеса на заснемане, е че успяхме да снимаме всички заедно, което е изключително трудно при интернационален проект. И Coolio, и Haddaway изразиха желание да снимаме заедно, а не поотделно, което е огромна чест и успех за нас,” споделя Енчев. “В MISS YOU лирическия герой съм аз – страдам по изгубена любов. Енчев, Coolio, Goast и Haddaway са лошите момчета, които ме вкарват в света на нощните удоволствия – партита с красиви жени, казина и т.н. за да ми помогнат да забравя момичето на моя живот,” коментира Румънеца.

Какво е общото между Румънеца и Енчев, Coolio и Haddaway?

Снимките към видеото са заснети на пет различни места по света: София, Букурещ, Лас Вегас, Дубай и Лондон. Музиката и аранжимента на MISS YOU са дело на Румънеца и Енчев, Haddaway и N.A.S.O, а текста e на Румънеца и Енчев, Coolio, Goast и Haddaway. Режисьор на видеото е Виктор Антонов. Изпълнителите готвят и ремикс на парчето, който ще се завърти в началото на 2013 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения24 ЮНИ 2019

Да си поръчаш DIY къща от Amazon

Искате ли да си поиграете на конструктор с дома си?

Развлечения22 ЮНИ 2019

Да отпразнуваме началото на лятото с красиви цитати от книгите

Ако все още не сте превключили на настроение за горещите дни и вечерите на морето

Развлечения21 ЮНИ 2019

Тренировките с детето или как майките се връщат пак във форма

Тези тренировки за майки с деца са решението за забързания график