Living : Развлечения25 ЯНУАРИ 2019

“Господинът”, който идва след Мистър Грей

Авторката на “50 нюанса сиво” издава нов и много обещаващ роман

Ерика Леонард Джеймс, авторката на трилогията “50 нюанса сиво”, е написала нов любовен роман – “Господинът” (The Mister), който очакваме да излезе на 16 април тази година.

Без повече “50 нюанса” за Джейми Дорнан

Една въртележка от опасност и страст, която остава читателя без дъх на всяка страница” – така бе описана новата творба на Е. Л. Джеймс от пресата. Историята отново е посветена на любовта и разказва за младия аристократ (Максим) и мистериозната жена (Алесиа), които се срещат в мрачния Лондон и между тях пламва дива страст, но миналото и на двамата им пречи да изживеят напълно своя роман.

Самата авторка споделя: “Максим и Алесиа ме отведоха на едно вълнуващо приключение и се надявам моите читатели да бъдат също толкова впечатлени от тяхната вълнуваща и чувствена история, колкото бях и аз самата докато пишех, и че и те като мен ще се влюбят в героите“.

Критиците са оптимистични, че “Господинът” (The Mister) е доста обещаващ роман и е много вероятно да достигне до успеха на “50 нюанса сиво”. Въпреки че еротичната поредица бе доста критикувана и обсъждана, успехът й е неоспорим. Трилогията донесе впечатляващите 95 милиона долара печалба на своята авторка, като в тази сума дори не влизат приходите от екранизацията на книгите. Огромната сума я превърна в най-бързо продавания автор в историята, с което Е. Л. Джеймс успя да задмине и Сузан Колинс, авторката на друга хитова поредица – “Игрите на глада”.

Дали “Господинът” ще измести Мистър Грей, предстои да разберем. Очаквайте новия роман на Е. Л. Джеймс на 16-ти април.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Очудващо не всички очакват изненади в леглото

Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

Тайните за щастлив брак от "Смени жената" - на фокус и в N-JOY

Всеки вторник Елена Димитрова–Ангелова ще анализира събитията в социалния експеримент, посветен на търсенето на семейно щастие 

Развлечения29 ЯНУАРИ 2019

Марго Роби се завръща като Харли Куин, но не съвсем

Актрисата ще играе същата роля в различен филм