Living : Развлечения09 МАРТ 2019

Годеж в стил “Красавицата и звяра”

И заживели щастливо…

Кой не иска любовна история като от приказките? Тази двойка успя да осъществи тази мечта и отпразнува годежа си с фотосесия в стила на “Красавицата и звяра“.

За много от нас тази приказва е била любима, но явно не чак толкова любима, колкото е била за Патрик и Лидия. Те вдигнаха летвата високо и се преобразиха като главните герои в “Красавицата и звяра”.

Направиха го за фотосесия по повод годежа си. Двойката се е постарала да открие перфектните тоалети в стила на приказката – Лидия носеше красива жълта рокля с плисирана пола и паднало рамо – точно, каквато видяхме Бел да носи във филма.

Патрик пък явно предпочел да не се маскира като звяра в прокълнатата си форма. Вместо това той е избрал тоалет като красивия принц, който всъщност се крие под козината. Костюмът му е в кралско синьо със златни детайли.

Ако принцесите носеха висша мода

Избрали са и подходящото място – красив замък в Охайо. Зеленината и красивите каменни стълбища създават перфектния приказен ефект за фотосесията.

На снимките двамата се забавляват като пресъздават сцени от филма. Лидия се е надвесила над книгите, както героинята, която пресъздава. След това виждаме двойката да танцува тържествено. И разбира се, розата не е пропусната.

Вижте красивите им снимки в галерията и повярвайте, че приказките наистина се сбъдват!

16 места по света, където не стъпва човешки крак

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения24 МАРТ 2019

Италианска мечта - рекордно тирамису

В рекордите на Гинес влезе и най-дългото тирамису.

Развлечения21 МАРТ 2019

Ваня Рахнева вън от MasterChef заради кучешка храна

Класически телешки деликатеси лишиха адвокат Ваня Рахнева от мечтата й.

Развлечения15 МАРТ 2019

Съпруга не издържа до края в „Смени жената“

Елена Димитрова–Ангелова и Инспектор N-Joy обсъдиха най-интересното от новата семейна драма в „Смени жената“

Развлечения12 МАРТ 2019

InGlobo ще отбележи завръщането си със Speed Quiz

InGlobo Speed Quiz ще ви накара да покажете знания, докато пиете вкусни коктейли и вдигате наздравици за завръщането на списанието.