Living : Развлечения29 МАРТ 2019

Георги Янков „Смени жената“ си с актриса

Какво се случва, когато семейство, което вярва в разнообразието и пъстрото ежедневие, се размени с двойка, вглъбена в малката си дъщеря? 

Каква е тайната на щастливия брак? Как една двойка да съумеят да не пренебрегват себе си и да не лишават семейството си от грижи и внимание? Отговорите потърсиха две семейства с напълно различна философия за живота в „Смени жената“ по bTV.

Семейството на Георги и Петя Янкови са изцяло отдадени на дъщеря си Дария, противопоставиха своите ценности с Димитър и Цветелина Тафрови, които постоянно търсят разнообразието в живота. Двете фамилии излязоха от зоната си на комфорт и размениха съпругите си за седмица, за да проверят теориите си за щастие.

Съпруга не издържа до края в „Смени жената“

Петя и Георги Янкови са заедно вече от 9 години. Историята на двамата започва по най-романтичния начин, но животът им коренно се променя, когато те стават родители. Георги става медийна звезда преди години с най-известното и романтичното предложение за брак. Жоро подготвил специалната изненада на балкона на любима тяхна сграда пред Народния театър „Иван Вазов“. Видеото от специалния момент се превърна в хит в интернет. От тогава тяхната най-дългата раздяла е тримесечният престой на Георги в последния сезон на „Фермата“.

Романтичната двойка коренно променя живота си, когато се появява Дария. Янкови са убедени, че грижите за двегодишната им дъщеря е това, което ги прави истински щастливи и пълноценни хора, дори това да им коства време за тях самите. Двамата рядко се доверяват на други хора да се грижат за нея.

Цветелина и Димитър Тафрови са на съвсем противоположното мнение за отдадеността към децата.

Те  са заедно от 18 години и имат две момчета –  Денис на 16 и Дарис на 4. Любовта им пламва от пръв поглед и двамата се грижат за нея постоянно. Димитър е финансист, а Цветелина актриса. Семейство Тафрови са убедени, че скуката е убиец на брака и затова непрекъснато търсят разнообразие в живота си чрез срещи с приятели, семейни пътувания и лични хобита.

Те никога не биха позволили любовта им да падне в плен на грижите за децата. Затова и основната критика на Дидо към Петя бе именно, че пренебрегва себе си заради семейството си. Петя от своя страна, смята динамичния живот на Тафрови за егоистичен.

Тайните за щастлив брак от “Смени жената” – на фокус и в N-JOY

Дидо не успя съвсем да убеди Петя в необходимостта от лично време, но Цветелина имаше по-голям успех с Георги, който се съгласи, че съпругата му трябва да отделя време и за себе си.

Цветелина бе странно Дария все още да спи в леглото на родителите си. Според нея Георги и Петя се вманиачават в дъщеря си и това ще развали отношения им в бъдеще. Цвети и Дидо от своя  страна успяват да си осигурят време за лични занимания няколко пъти седмично. Според Петя обаче трябва да се постараят поне в почивните дни да се забавляват цялото семейство. Тя се опита да спечели момчетата със семеен баскетбол, за да им покаже, че е хубаво да прекарват повече време четиримата.

На пръв поглед и двамата съпрузи проявиха упорство за новите правила. Но накрая успяха да видят позитивите. След експеримента в световния риалити формат, Георги Янков направи специален жест към съпругата си, за да й осигури повече лично време.

Успяха ли да докажат теориите си за щастие двете коренно различни семейства – гледайте целия епизод на „Смени жената“.

Смени жената: Лени Кравиц има ново момиче

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения20 ФЕВРУАРИ 2020

Жени Калканджиева, Китодар, Ники Кънчев и още от звездите на премиерата на "Ятаган"

Филмът разкрива през смях, че корупцията е най-големият “Ятаган” на съвременното ни общество!

Развлечения14 ФЕВРУАРИ 2020

Празнуваме Свети Валентин с 10 от най-красивите романтични цитати

"Когато любовта не е лудост, не е любов" - Педро Калдерон де ла Барка

Развлечения12 ФЕВРУАРИ 2020

Нищо не е това, което изглежда в "Ятаган"

Новият български филм, с широка палитра от актьорски имена, скоро по кината. 

Развлечения11 ФЕВРУАРИ 2020

Къщата на Ким и Кание е призрачно празна - затова интернет "декорира" вместо тях

Дизайнери добавиха домашни любимци, саксии, пъстри покривчици и гоблени