Living : Развлечения28 ЮЛИ 2014

Феновете недоволни от трейлъра на “50 нюанса сиво”

Актьорският състав и изрязаните сцени дразнят почитателите

След като преди два дни се състоя дългоочакваната премиера на трейлъра на “50 нюанса сиво”, клипът се превърна в топ тема във всички социални мрежи. 

Минути след като беше качен в YouTube, трейлърът стана тренд в Twitter, а ние предполагаме, че и вашата стена във Facebook е била залята от новината. Феновете побързаха да обсъдят двете оскъдни минути, които ни поднасяха първи поглед към екранизацията на романите. 
Съвсем естествено, като при всеки филм по книга, имаше доволни, имаше и разочаровани. Някои от потребителите бяха впечатлени от секси сцените, които ни показаха, други обаче са на мнение, че за да може да бъде достъпен за по-широка аудитория (и по-точно – тийнейджърките), екипът на филма е орязал доста от горещите събития, развиващи се в “Червената стая на болката”.
От друга страна кастингът на филма все още притеснява някои от най-запалените почитатели на книгите. За тях Дакота Джонсън доста трудно ще се впише в ролята на притеснителната, но красива Ана, а освен това физическите прилики на актрисата и героинята са малко. 
Най-интересните реакции са тези, относно новата версия на Бионсе “Crazy in Love”, която е включена в саундтрака. Една потребителка в Twitter дори заявява, че може да изтърпи “ужаса”, който заобикаля филма, защото е благодарна за песента. 
Точно като “Здрач”, на който са базирани романите, и тук киноманите са на два лагера: едните нямат търпение да го видят, а другите го намират за пълна глупост. Остава да видим дали “50 нюанса сиво” наистина ще се превърне в касов хит като филмите за вампирите и ще изстреля кариерите на Дакота и Джейми Дорнан до нови висини.  
Самата Дакота, която е дъщеря на известните аткьори Мелани Грифит и Дон Джонсън, споделя, че не иска родителите ѝ да гледат филма. “Не, изобщо не. Имам предвид, ако те участваха във филма, не бих искала да го виждам.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения06 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-странните коледни елхи по света

Ако можем да покажем характера си с дрехите си или интериора вкъщи, защо да не го правим и с коледната украса?

Развлечения04 ДЕКЕМВРИ 2019

Къде се случват големите събития в София?

Познавате този обект от награждаването за "Жена на годината" и от още редица престижни събития

Развлечения03 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледен Mish Mash Fest ще завладее сърцето на София

Празнично настроение с Mish Mash Fest – Christmas is coming