Living : Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Очудващо не всички очакват изненади в леглото

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Празникът на влюбените буквално чука на вратата и докато дамите тръпнат в очакване за подаръците, които ще получат, повече мъже изживяват истински ужас, купувайки тези подаръци.

Въпросът обаче е какво искат мъжете на Св. Валентин?

5 мъже споделиха пред Cosmo как си представят празника и с какво се надяват да ги изненадат техните половинки. Колкото и да е очудващо, не всички от тях искат да получат вечеря и секс от своята любима.

Нещо ръчно направено, каквото и да е. За мен това е специално и ще го оценя много повече от колкото някоя купена вещ, която мога да си набавя и сам“, споделя Кевин, 26г.

На Свети Валентин правете подаръци, а не навалица

Нека започна с това, че не обичам празника. Но ако трябва да избирам: орална любов, вечеря, приготвена от приятелката ми и 2 бутилки вино. Ако може и любимата ни песен да звучи цяла вечер, а ще бъде и страхотно ако си направим по един масаж преди лягане“, признава Брендън, 28г.

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

“Много бих се радвал ако приятелката ми сготви нещо, носейки само престилка. Наистина, няма значение какво ще приготви, ако е облечена така. Ще съм доволен и ако тя е планирала целия ден, тъй като ме познава и знае как ще се радвам да прекарам празника. Разбира се, аз ще се постарая да съм любящ, грижовен и романтичен към нея през цялото време“, обяснява Сам, 23г.

Маникюр за Св. Валентин, който може да си направите у дома

Иска ми се просто да останем в леглото по-дълго и да гледаме нещо интересно, а след това, знаете… А в края на деня ще поръчам храна за вкъщи, но някоя много луксозна и вкусна, ще пием вино и ще си говорим цяла нощ“, споделя Маршъл, 28г.

Саркастични Валентинки за анти-романтици

Идеалният Св. Валентин за мен е един работен ден, в края на който ще се срещна с приятелката ми в малък и чаровен ресторант, в който сме направили резервация преди месеци. Ще хапнем скъп десерт, ще пийнем хубаво вино, а след това ще се разходим в някой парк, където ще се прегръщаме, целуваме, а когато се приберем, нещата ще станат пикантни“, признава Ким, 28г.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Страшните филми изгарят повече калории от разходка
Развлечения21 ОКТОМВРИ 2020

Изследователи откриха кой е най-страшният филм

"Sinister" е лентата, която най-силно афектира зрителя

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool
Развлечения28 АВГУСТ 2020

Летен епилог с коктейли, снимки и усмивки на Grazia by the Pool

Какво се случи покрай басейна миналата седмица?

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party
Развлечения21 АВГУСТ 2020

Не бързайте да се сбогувате с лятото, преди да сте отишли на pool party

Най-краткият път до лятното настроение минава през Grazia by the Pool