Living : Развлечения13 ФЕВРУАРИ 2019

5 мъже разкриват какво всъщност искат за Св. Валентин

Очудващо не всички очакват изненади в леглото

Празникът на влюбените буквално чука на вратата и докато дамите тръпнат в очакване за подаръците, които ще получат, повече мъже изживяват истински ужас, купувайки тези подаръци.

Въпросът обаче е какво искат мъжете на Св. Валентин?

5 мъже споделиха пред Cosmo как си представят празника и с какво се надяват да ги изненадат техните половинки. Колкото и да е очудващо, не всички от тях искат да получат вечеря и секс от своята любима.

Нещо ръчно направено, каквото и да е. За мен това е специално и ще го оценя много повече от колкото някоя купена вещ, която мога да си набавя и сам“, споделя Кевин, 26г.

На Свети Валентин правете подаръци, а не навалица

Нека започна с това, че не обичам празника. Но ако трябва да избирам: орална любов, вечеря, приготвена от приятелката ми и 2 бутилки вино. Ако може и любимата ни песен да звучи цяла вечер, а ще бъде и страхотно ако си направим по един масаж преди лягане“, признава Брендън, 28г.

“Много бих се радвал ако приятелката ми сготви нещо, носейки само престилка. Наистина, няма значение какво ще приготви, ако е облечена така. Ще съм доволен и ако тя е планирала целия ден, тъй като ме познава и знае как ще се радвам да прекарам празника. Разбира се, аз ще се постарая да съм любящ, грижовен и романтичен към нея през цялото време“, обяснява Сам, 23г.

Маникюр за Св. Валентин, който може да си направите у дома

Иска ми се просто да останем в леглото по-дълго и да гледаме нещо интересно, а след това, знаете… А в края на деня ще поръчам храна за вкъщи, но някоя много луксозна и вкусна, ще пием вино и ще си говорим цяла нощ“, споделя Маршъл, 28г.

Саркастични Валентинки за анти-романтици

Идеалният Св. Валентин за мен е един работен ден, в края на който ще се срещна с приятелката ми в малък и чаровен ресторант, в който сме направили резервация преди месеци. Ще хапнем скъп десерт, ще пийнем хубаво вино, а след това ще се разходим в някой парк, където ще се прегръщаме, целуваме, а когато се приберем, нещата ще станат пикантни“, признава Ким, 28г.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Развлечения21 МАРТ 2019

Ваня Рахнева вън от MasterChef заради кучешка храна

Класически телешки деликатеси лишиха адвокат Ваня Рахнева от мечтата й.

Развлечения15 МАРТ 2019

Съпруга не издържа до края в „Смени жената“

Елена Димитрова–Ангелова и Инспектор N-Joy обсъдиха най-интересното от новата семейна драма в „Смени жената“

Развлечения12 МАРТ 2019

InGlobo ще отбележи завръщането си със Speed Quiz

InGlobo Speed Quiz ще ви накара да покажете знания, докато пиете вкусни коктейли и вдигате наздравици за завръщането на списанието.

Развлечения11 МАРТ 2019

Режисьорският дебют на Куката с "Лошо момиче"

Филмът ще бъде по действителни случки.