Living : Лайфстайл11 СЕПТЕМВРИ 2019

Вълшебството на свободата: С три деца и малка ферма в Тоскана

Това младо семейство на белгийка и италианец изоставя живота в града, за да отглежда децата си сред самотни хълмове, с кокошки и стадо овце

Животът може да бъде толкова много неща, много повече от кариерата, суетните ни градски развлечения, шопингът и часовете, прекарани в ровене в телефона.

Една млада двойка – тя от Белгия, той от Италия, открива това и превръща мечтата за живот във ферма в своя реалност. Тя е Катриен, той е Франческо, имат три деца, а приключението им е документирано по най-прекрасен начин в акаунта GrowingWildThings.

Младото семейство е успяло да построи живота си в уединена малка ферма в Тоскана. И знаем, че при споменаването на Тоскана ще си представите идилични зелени хълмове, ежедневни винени дегустации и мързеливо безвремие, но животът на Катриен и Франческо в действителност е доста суров.

И в същото време пленително красив като стар романтичен филм…

Вилата от “Под небето на Тоскана” се дава под наем

Красотата на Трансилвания такава, каквато не я познавате

В своя профил Катриен документира в спиращи дъха фотографии тяхното споделено пътешествие за петима. Животът им е простичък, изпълнен с много трудности и с много работа.

Семейството се издържа от собствената си продукция в градината, като имат и кокошки и също така собствено стадо овце. Двете си по-големи деца (момченца близнаци) двамата с Франческо обучават у дома.

Началото на съвместното приключение на двойката започва в Азия. Там катреин и Франческо се запознават по време на пътуване, влюбват се, а още в самото начало на връзката си откриват, че и двамата мечтаят за простичък живот сред природата, далече от истеричната атмосфера на повечето съвременни градове.

“Говорихме си за това, че и двамата мечтаем за живот във ферма. И да, говорихме си дори и за овце. Да, овце!” – с чувство за хумор споделя тя в профила си.

Да живееш уютно в гараж е възможно

“Понякога се питам какви ли ще бъдат спомените на децата ми от живота ни заедно във фермата. Дали ще си спомнят най-вече колко много работа имаме и как повечето стаи в къщата са вечно в някакъв ремонт” – пише Катриен в друг от своите постове.

Но това, което виждаме на снимките, е свобода, споделеност, щастливи детски игри и сбъднатата мечта семейството ти да има своя малък и недосегаем остров на спокойствието.

Тази малка къщичка в гората е най-популярният имот в Airbnb

Последвайте ги, за да се потопите макар и само във въображението си в техния прекрасен свят!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл24 ЯНУАРИ 2020

10 000 долара в подаръци за гостите на наградите "Грами"

Бижута, козметика, масажор и дори луксозен конец за зъби ще радват звездите

Лайфстайл22 ЯНУАРИ 2020

Нападнаха Бионсе заради размерите в колекцията й

Критиката не попречи на комерсиалния успех на колекцията, която се разпродаде напълно за дни

Лайфстайл18 ЯНУАРИ 2020

Най-критикуваните корици на модните списания

Фотошоп гафовете държат първенството в този списък

Лайфстайл17 ЯНУАРИ 2020

На гости в новото имение на Карди Би и Offset

Рап семейството купи имота за близо 6 милиона долара, след като двамата цели две години търсила мечтания си нов дом