Living : Лайфстайл11 СЕПТЕМВРИ 2019

Вълшебството на свободата: С три деца и малка ферма в Тоскана

Това младо семейство на белгийка и италианец изоставя живота в града, за да отглежда децата си сред самотни хълмове, с кокошки и стадо овце

Животът може да бъде толкова много неща, много повече от кариерата, суетните ни градски развлечения, шопингът и часовете, прекарани в ровене в телефона.

Една млада двойка – тя от Белгия, той от Италия, открива това и превръща мечтата за живот във ферма в своя реалност. Тя е Катриен, той е Франческо, имат три деца, а приключението им е документирано по най-прекрасен начин в акаунта GrowingWildThings.

Младото семейство е успяло да построи живота си в уединена малка ферма в Тоскана. И знаем, че при споменаването на Тоскана ще си представите идилични зелени хълмове, ежедневни винени дегустации и мързеливо безвремие, но животът на Катриен и Франческо в действителност е доста суров.

И в същото време пленително красив като стар романтичен филм…

Вилата от “Под небето на Тоскана” се дава под наем

Красотата на Трансилвания такава, каквато не я познавате

В своя профил Катриен документира в спиращи дъха фотографии тяхното споделено пътешествие за петима. Животът им е простичък, изпълнен с много трудности и с много работа.

Семейството се издържа от собствената си продукция в градината, като имат и кокошки и също така собствено стадо овце. Двете си по-големи деца (момченца близнаци) двамата с Франческо обучават у дома.

Началото на съвместното приключение на двойката започва в Азия. Там катреин и Франческо се запознават по време на пътуване, влюбват се, а още в самото начало на връзката си откриват, че и двамата мечтаят за простичък живот сред природата, далече от истеричната атмосфера на повечето съвременни градове.

“Говорихме си за това, че и двамата мечтаем за живот във ферма. И да, говорихме си дори и за овце. Да, овце!” – с чувство за хумор споделя тя в профила си.

Да живееш уютно в гараж е възможно

“Понякога се питам какви ли ще бъдат спомените на децата ми от живота ни заедно във фермата. Дали ще си спомнят най-вече колко много работа имаме и как повечето стаи в къщата са вечно в някакъв ремонт” – пише Катриен в друг от своите постове.

Но това, което виждаме на снимките, е свобода, споделеност, щастливи детски игри и сбъднатата мечта семейството ти да има своя малък и недосегаем остров на спокойствието.

Тази малка къщичка в гората е най-популярният имот в Airbnb

Последвайте ги, за да се потопите макар и само във въображението си в техния прекрасен свят!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл13 НОЕМВРИ 2019

Французойките носят една дреха поне 30 пъти, преди да я заменят

Този трик им позволява да носят дрехите си отново и отново

Лайфстайл11 НОЕМВРИ 2019

Таралежът травел инфлуенсър

Приключенецът с бодли, който винаги се усвихва

Лайфстайл08 НОЕМВРИ 2019

Той не харесваше стила й на обличане - затова тя си направи моден блог

Лондонската блогърка Оливия Джаксън стана известна с това, че пуска само визии, които гаджето й мрази

Лайфстайл07 НОЕМВРИ 2019

Опит за дисекция на новия термин "във връзка със себе си"

Актрисата Ема Уотсън настоява да не я наричат просто сингъл, а self-partnered. Но дали терминът е толкова важен и въобще защо на жените им трябва да продължават да говорят толкова на тази тема?