Living : Лайфстайл11 СЕПТЕМВРИ 2019

Вълшебството на свободата: С три деца и малка ферма в Тоскана

Това младо семейство на белгийка и италианец изоставя живота в града, за да отглежда децата си сред самотни хълмове, с кокошки и стадо овце

Животът може да бъде толкова много неща, много повече от кариерата, суетните ни градски развлечения, шопингът и часовете, прекарани в ровене в телефона.

Една млада двойка – тя от Белгия, той от Италия, открива това и превръща мечтата за живот във ферма в своя реалност. Тя е Катриен, той е Франческо, имат три деца, а приключението им е документирано по най-прекрасен начин в акаунта GrowingWildThings.

Младото семейство е успяло да построи живота си в уединена малка ферма в Тоскана. И знаем, че при споменаването на Тоскана ще си представите идилични зелени хълмове, ежедневни винени дегустации и мързеливо безвремие, но животът на Катриен и Франческо в действителност е доста суров.

И в същото време пленително красив като стар романтичен филм…

Вилата от “Под небето на Тоскана” се дава под наем

Красотата на Трансилвания такава, каквато не я познавате

В своя профил Катриен документира в спиращи дъха фотографии тяхното споделено пътешествие за петима. Животът им е простичък, изпълнен с много трудности и с много работа.

Семейството се издържа от собствената си продукция в градината, като имат и кокошки и също така собствено стадо овце. Двете си по-големи деца (момченца близнаци) двамата с Франческо обучават у дома.

Началото на съвместното приключение на двойката започва в Азия. Там катреин и Франческо се запознават по време на пътуване, влюбват се, а още в самото начало на връзката си откриват, че и двамата мечтаят за простичък живот сред природата, далече от истеричната атмосфера на повечето съвременни градове.

“Говорихме си за това, че и двамата мечтаем за живот във ферма. И да, говорихме си дори и за овце. Да, овце!” – с чувство за хумор споделя тя в профила си.

Да живееш уютно в гараж е възможно

“Понякога се питам какви ли ще бъдат спомените на децата ми от живота ни заедно във фермата. Дали ще си спомнят най-вече колко много работа имаме и как повечето стаи в къщата са вечно в някакъв ремонт” – пише Катриен в друг от своите постове.

Но това, което виждаме на снимките, е свобода, споделеност, щастливи детски игри и сбъднатата мечта семейството ти да има своя малък и недосегаем остров на спокойствието.

Тази малка къщичка в гората е най-популярният имот в Airbnb

Последвайте ги, за да се потопите макар и само във въображението си в техния прекрасен свят!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл17 СЕПТЕМВРИ 2019

Second Hand September: Защо модните инфлуенсъри няма да си купят нищо ново този месец?

Това е може би единственият тренд, който ни кара да не си купуваме нови дрехи

Лайфстайл14 СЕПТЕМВРИ 2019

Пловдив дарява енергия на нуждаещи се семейства

Топ атлетът ни Йордан Йовчев ще открие инсталацията на 14 септември, а всеки желаещ може лесно да се включи

Лайфстайл13 СЕПТЕМВРИ 2019

Вместо реклама на McDonald's - хотели за пчели

В Швеция веригата за бързо хранене отново прави опит да отклони вниманието от проблемите си с опазването на околната среда

Лайфстайл04 СЕПТЕМВРИ 2019

Кои хора харесват татуировките? Кои ги мразят? И причините за това

Екип от психолози проведе проучване, за да разбере повече за мотивите на хората да си правят татуси или обратното, да ги ненавиждат