Living : Лайфстайл15 НОЕМВРИ 2018

Поискайте повече и го вземете – с INFINITI QX60

Един изключителен SUV с невероятен дизайн, комфорт и сигурност

Скромният размер не вълнува новия INFINITI QX60. Това е автомобил с изключителен дизайн, комфорт, премиум качество и удобството на 7 места.

Макар в Западна Европа тенденцията при SUV автомобилите да е към намаляване на размера, предпочитанията на потребителите в Централна и Източна Европа не се повлияват.

Това е и причината INFINITI да пусне на местния пазар 7-местния премиум SUV INFINITI QX60.

Нищо в този автомобил не е компромисно – нито размерът, нито качеството, нито системите, гарантиращи удоволствие и сигурност при шофирането. Въпреки размерите си, QX60 е динамичен и маневрен, с максимална ефективност на двигателя. Дългите пътувания с него са въпрос на престиж и на максимален комфорт, благодарение на надеждни системи за сигурност от най-ново поколение, просторно купе, голям багажник с възможност да се увеличи обема му при спуснат трети ред седалки.


Добавете към това и агресивния и разпознаваем дизайн и ще получите пълна представа за този впечатляващ автомобил, създаден за потребители с най-високи очаквания.

При закупуване клиентите биха могли да се възползват и от програмата INFINITI Fair Play, която предлага изкупуване на настоящата кола на посочена от клиента пазарна цена. И не на последно място – INFINITI QX60 се предлага с ненадминато 7-звездно INFINITI обслужване. Повече за модела и INFINITI програмите вижте на: www.infinitibg.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл17 СЕПТЕМВРИ 2019

Second Hand September: Защо модните инфлуенсъри няма да си купят нищо ново този месец?

Това е може би единственият тренд, който ни кара да не си купуваме нови дрехи

Лайфстайл14 СЕПТЕМВРИ 2019

Пловдив дарява енергия на нуждаещи се семейства

Топ атлетът ни Йордан Йовчев ще открие инсталацията на 14 септември, а всеки желаещ може лесно да се включи

Лайфстайл13 СЕПТЕМВРИ 2019

Вместо реклама на McDonald's - хотели за пчели

В Швеция веригата за бързо хранене отново прави опит да отклони вниманието от проблемите си с опазването на околната среда

Лайфстайл11 СЕПТЕМВРИ 2019

Вълшебството на свободата: С три деца и малка ферма в Тоскана

Това младо семейство на белгийка и италианец изоставя живота в града, за да отглежда децата си сред самотни хълмове, с кокошки и стадо овце