Living : Лайфстайл14 СЕПТЕМВРИ 2019

Пловдив дарява енергия на нуждаещи се семейства

Топ атлетът ни Йордан Йовчев ще открие инсталацията на 14 септември, а всеки желаещ може лесно да се включи

Йордан Йовчев и Schneider Electric застават заедно в подкрепа на енергийно бедни семейства.

На 14 септември от 19:00 часа в Градската градина в Пловдив Schneider Electric дава начало на инициативата #ДариЕнергия. Тя се осъществява в рамките на световната кауза на компанията, а именно борбата с енергийната бедност.

За целта ще бъде изградена интерактивна инсталация, чрез която всеки гражданин и гост на хилядолетния град ще може да дари частица от своята енергия в името на светлината и топлината на нуждаещи се български семейства. Чрез прости упражнения на степери, включени в интерактивната инсталация, желаещите да подкрепят каузата ще активират осветяването на дърво в Градската градина. За всеки изпълнен цикъл от упражнения и осветяване на дървото компанията ще дари по един пакет от практични материали за повишаване на енергийната ефективност на нуждаещите се домакинства.

Първи #ДървотоНаШнайдер ще осветят легендарният български атлет Йордан Йовчев и г-н Реми Борел, директор на завода на Schneider Electric в Пловдив.

Инсталацията ще бъде разположена в при известния шадраван с рибките в Градската градина на Пловдив и в продължение на една седмица, до 21 септември, всеки ще може да “запали” светлината на #ДървотоНаШнайдер в името на доброто. Чрез тази инициатива от завода на Schneider Electric в Пловдив искат да мотивират колкото се може повече хора да помогнат на тяхната кауза, като дарят частица от своята енергия на нуждаещите се.

Повече за инициативата може да видите в прикачените файлове. Повече информация за инсталацията може да разберете от това видео и от страницата на събитието във Facebook.

Информация и актуални новини относно инициативата може да следите и на Facebook страницата на Schneider Electric България. На нея ще бъдат публикувани и допълнителните възможности за участие и резултатите от кампанията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл19 ОКТОМВРИ 2019

Какво е общото между Брад и Анджелина и Чанинг и Джена?

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са стигнали до същото споразумение като Брад и Анджелина

Лайфстайл17 ОКТОМВРИ 2019

Спиращо дъха! Никол Шерцингер и нейният дом на покрива на света

Певицата живее в четириетажна къща с невероятна панорама към Лос Анджелис

Лайфстайл15 ОКТОМВРИ 2019

Идва ли пост-дигитална ера и това ли ще е краят на зомбирането пред екрана?

През 2020 се очаква да навлезем в нов глобален етап, осъзнали напълно вредата от технологиите