Living : Лайфстайл23 ЮЛИ 2019

Някой знае ли кой е Atticus?

Поетът, превзел социалните мрежи, продължава да крие лицето си

Ако имате профили в която и да е социална мрежа, значи вече сте попадали на неговите стихове за любовта. Всички знаят Atticus, но никой не знае кой е човекът, който стои зад името.

В публичното пространство поетът Atticus от няколко години отказва да разкрие самоличността си и не показва лицето си. Причината? Казва, че така пише за онова, което чувства, а не за онова, което другите очакват да чувства.

Под прикритието на анонимността, Atticus е убеден, че твори с думи възможно най-истинските светове. Въпреки това, за него все пак са известни няколко неща, като това, че все още няма навършени 30 години. Той вече е издал две стихосбирки — Love Her Wild (2017) и The Dark Between Stars (2018). Третата му книга с поезия, The Truth About Magic, ще излезе този септември.

Знае се и това, че пътува често между Щатите (където пребивава в Калифорния), Канада и Европа. И макар това да е всичко, което знаем за мъжа зад псевдонима Atticus, то неговите красиви и изненадващо мъдри стихове за любовта можем да четем в профила му в Instagram.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл22 АВГУСТ 2019

Всяка иска, мале, да е активистка

Тя не убеждава никого в нищо, докато подпалва клавиатурата си от статуси и пържи целия свят. Предимно виртуално, естествено

Лайфстайл16 АВГУСТ 2019

"Моминската квартира" на Майли Сайръс

Майли закупи този дом в Малибу за себе си след раздялата с Лиъм

Лайфстайл13 АВГУСТ 2019

Лятото е по-хубаво, прекарано до басейна

Плажните партита на Grazia ни дариха с множество щастливи летни моменти

Лайфстайл11 АВГУСТ 2019

30 неща, които да направим преди края на лятото

Рецепта за качествен релакс през последните топли дни