Living : Лайфстайл23 ЮЛИ 2019

Някой знае ли кой е Atticus?

Поетът, превзел социалните мрежи, продължава да крие лицето си

Ако имате профили в която и да е социална мрежа, значи вече сте попадали на неговите стихове за любовта. Всички знаят Atticus, но никой не знае кой е човекът, който стои зад името.

В публичното пространство поетът Atticus от няколко години отказва да разкрие самоличността си и не показва лицето си. Причината? Казва, че така пише за онова, което чувства, а не за онова, което другите очакват да чувства.

Под прикритието на анонимността, Atticus е убеден, че твори с думи възможно най-истинските светове. Въпреки това, за него все пак са известни няколко неща, като това, че все още няма навършени 30 години. Той вече е издал две стихосбирки — Love Her Wild (2017) и The Dark Between Stars (2018). Третата му книга с поезия, The Truth About Magic, ще излезе този септември.

Знае се и това, че пътува често между Щатите (където пребивава в Калифорния), Канада и Европа. И макар това да е всичко, което знаем за мъжа зад псевдонима Atticus, то неговите красиви и изненадващо мъдри стихове за любовта можем да четем в профила му в Instagram.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл11 НОЕМВРИ 2019

Таралежът травел инфлуенсър

Приключенецът с бодли, който винаги се усвихва

Лайфстайл08 НОЕМВРИ 2019

Той не харесваше стила й на обличане - затова тя си направи моден блог

Лондонската блогърка Оливия Джаксън стана известна с това, че пуска само визии, които гаджето й мрази

Лайфстайл07 НОЕМВРИ 2019

Опит за дисекция на новия термин "във връзка със себе си"

Актрисата Ема Уотсън настоява да не я наричат просто сингъл, а self-partnered. Но дали терминът е толкова важен и въобще защо на жените им трябва да продължават да говорят толкова на тази тема?

Лайфстайл05 НОЕМВРИ 2019

Жените и промяната: Темата на "Жена на годината" 2019

Списание Grazia ще раздаде наградите за 14-та поредна година в България