Living : Лайфстайл01 ФЕВРУАРИ 2020

Нова “Барби” ще кара момиченцата да медитират

Най-известната кукла в света продължава да бъде силно ориентирана към грижата за себе си и самоусъвършенстването като пример за младите дами

“Барби” вече се занимава и с медитация. Новото попълнение в семейството на най-известната кукла в целия свят ще вдъхновява малките момичета да медитират.

Wellness Barbie е облечена с клин и трикотажен топ и е застанала в поза лотос. Компания във времето й за пълен релакс на ума й прави кученцето й. Компанията-производител представя новото попълнение в партньорство с приложението Headspace и със специално разработени успокояващи и фокусиращи упражнения.

С това компанията “Мател” продължава да образова момичетата за ролята и възможностите им в съвременния свят. Отдавна Барбитата са не само русалки, принцеси и влюбени в красивия Кен модни икони – в асортимента присъстват Барби съдия, Барби лекар и дори Барби космонавт.

Медитиращата кукла пък очевидно цели да формира още от ранна възраст култура за овладяване на стреса. Предвид факта на какво напрежение са подложени децата от ранна възраст, както в училище, така и в социалната си среда извън класната стая, идеята е съвсем адекватна.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл27 МАРТ 2020

Ще има ли бейби бум и бъдещо поколение "корониали"

Един психолог развенчава мита за секса по време на карантина

Лайфстайл26 МАРТ 2020

Очарователни японски рисунки върху камък, които се побират в човешка длан

Запознайте се с миловидните "домашни любимци" на Аки Наката

Лайфстайл24 МАРТ 2020

Insta- tips: Как да снимаме красиви композиции с телефона си

Вдъхновени от Samsung Galaxy S20, днес ще споделим с вас идеи и професионални фотографски правила за хармоничното и стилно аранжиране на кадри и предмети

Лайфстайл21 МАРТ 2020

С простички думи за доброто от това да си останем вкъщи

Искаме да окуражим всички, които скучаят по време на изолацията и се чувстват стресирани