Най-горещият календар за 2017, който ще видите

Снимки на френски фермери се превърнаха в истински интернет хит

Неделната доза сексапил идва благодарение на горещи черно-бели кадри с… млади френски фермери! 

Фотографът Фред Гудон, чието име нашумя благодарение на календар с пожарникари, радва дамите с нова порция радост за окото.

Обикаляйки франските провинции като Шампан, Прованс и Нормандия, той издирва млади местни момчета, които се занимават със селско стопанство. И които, разбира се, се съгласяват да свалят дрехите си и да позират за проекта! Резултатът е повече от впечатляващ и ако снимките по-надолу ви харесат, бързаме да ви кажем, че календарът може да е ваш, тъй като вече се продава в Amazon. Срещу 60 долара ще се радвате на цяла година сексапил или пък ще зарадвате приятелка с интересен коледен подарък. Сигурни сме, че ще го оцени!

2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-1 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-2 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-3 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-4 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-5 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-6 2017-french-farmers-calendar-fred-goudon-7

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.