Living : Лайфстайл16 АВГУСТ 2019

“Моминската квартира” на Майли Сайръс

Майли закупи този дом в Малибу за себе си след раздялата с Лиъм

От The Sun нарекоха мястото нейната “моминска квартира” – там, където Майли Сайръс ще заживее като необвързана жена.

Къщата е много близко до стария им семеен дом с Лиъм. Всъщност мястото е купено и от двамата, но са избрали за момента Майли да остане там. Купили са го малко след покупката и на дома, който споделяха заедно като двойка. Той за съжаление обаче изгоря по време на пожарите в Малибу и от май месец насам двамата се опитвали да го възстановят. Какво ще стане сега с опожарената постройка не се знае, но поне за сега певицата ще вземе останалия непокътнат имот.

Там тя ще се радва на декора в стил 70те с просторни стаи, някои от които директно сливащи се с градината. Вътре има джакузи и няколко стаи декорирани в леко готик стил. (Снимките можете да намерите в галерията) Цялото това имение струва 2.8 милиона, което е нищо в сравнение с общия им имот с цена 6,8 милиона.

Как коментираха раздялата си Лиъм и Майли

Доколкото до Лиъм, за момента той остава нагости при брат си Крис в Австралия и се говори, че търси да си купи къща близко до него.

В момента темата за раздялата им циркулира навсякъде в социалните медии, като постоянно се появяват нови теории защо са се разделили и какво им предстои. Най-често се среща слуха, че всъщност двамата си дават почивка за сега и може дори да не се разведат още. Идеята била на Майли, която трудно се справяла с изменящите се настроения на съпруга си и честите му напивания с приятели.

На тази теория сме и най-склонни да вярваме, защото в последната песен на Сайръс, която вчера излезе, се намеква, че точно проблемът във връзката е бил свързан с алкохола и наркотиците.

Меденият месец на Хайди и Том

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл17 СЕПТЕМВРИ 2019

Second Hand September: Защо модните инфлуенсъри няма да си купят нищо ново този месец?

Това е може би единственият тренд, който ни кара да не си купуваме нови дрехи

Лайфстайл14 СЕПТЕМВРИ 2019

Пловдив дарява енергия на нуждаещи се семейства

Топ атлетът ни Йордан Йовчев ще открие инсталацията на 14 септември, а всеки желаещ може лесно да се включи

Лайфстайл13 СЕПТЕМВРИ 2019

Вместо реклама на McDonald's - хотели за пчели

В Швеция веригата за бързо хранене отново прави опит да отклони вниманието от проблемите си с опазването на околната среда

Лайфстайл11 СЕПТЕМВРИ 2019

Вълшебството на свободата: С три деца и малка ферма в Тоскана

Това младо семейство на белгийка и италианец изоставя живота в града, за да отглежда децата си сред самотни хълмове, с кокошки и стадо овце