Living : Лайфстайл18 ФЕВРУАРИ 2020

Марая Кери троши луди пари за обувки, Риана – за прически

Говори се, че Рири харчи един милион долара на година за фризьори

В своя апартамент в Манхатън, разположен на три нива, Марая Кери има отделно крило само за обувките си. Певицата притежава над 1000 чифта, при средна цена от 2000-3000 долара за един.

Почитателите на Риана я боготворят заради стила й и заради умението винаги да изглежда секси и различно. Което има съответната цена. Само за прическите си Риана харчи по един милион долара годишно.

Трудно е да кажем за какво НЕ харчат Виктория Бекъм и мъжът й Дейвид. Сред най-известните страсти на дизайнерката обаче са скъпите чанти, особено моделът Birkin на Hermes. Виктория има над 40 броя. Легендарен пък е един случай от 2010-та, когато по време на шопинг в Милано за един ден Виктория успява да похарчи точно 970 000 паунда.

И Кайли Дженър е обсебена от луксозните чанти, като колекцията й се оценява на около 400 000 паунда и има своя собствена стая. Кайли харчи с широки пръсти и за бебешки дрехи, като се е случвало да даде 70 000 долара наведнъж за модни придобивки за дъщеря си Сторми.

Канадската поп дива Селин Дион също не крие, че притежава огромен гардероб. В него най-голям е броят на обувките - Селин има над 3000 луксозни чифта.

Освен за мода, къщи и коли, Кание Уест е известен с харчовете си за дизайнерски мебели и аксесоари. Веднъж в миналото си хвърля няколко милиона долара за обзавеждане, след което размисля и изхвърля всичко. Средно по 500 долара на ден струват подстрижките на рапъра, който веднъж също така купува на Ким цветя за общо 140 000 долара. Уест харчи толкова импулсивно, че на един етап от живота си се оказва с натрупани дългове от 53 милиона долара.

По-ексцентричен от всички обаче е Джони Деп. Сред покупките му са яхта за 10 милиона долара и собствен остров, но това не е всичко. Срещу 15 милиона долара, Деп купува праха на легендарния журналист и писател Хънтър С. Томпсън, за да го разпръсне с гръм на оръдие.

Тези звезди знаят как се печелят, но и как се харчат пари с размах.

Едни от най-богатите жени в шоубизнеса искат най-доброто за себе си и не се притесняват да бръкнат дълбоко в джоба, за да си угодят. Сред най-разпространените звездни мании са обувките. Марая Кери и Селин Дион са сред звездите с огромни колекции, като общата стойност на обувките на Селин Дион е главозамайваща!

Научете в галерията за какво харчат още: Риана, Виктория Бекъм, Кайли Дженър и други.

Семейство Обама си купи нов дом за 12 милиона долара

Следващата голяма модна експанзия е в бизнеса с имотите

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл27 МАРТ 2020

Ще има ли бейби бум и бъдещо поколение "корониали"

Един психолог развенчава мита за секса по време на карантина

Лайфстайл26 МАРТ 2020

Очарователни японски рисунки върху камък, които се побират в човешка длан

Запознайте се с миловидните "домашни любимци" на Аки Наката

Лайфстайл24 МАРТ 2020

Insta- tips: Как да снимаме красиви композиции с телефона си

Вдъхновени от Samsung Galaxy S20, днес ще споделим с вас идеи и професионални фотографски правила за хармоничното и стилно аранжиране на кадри и предмети

Лайфстайл21 МАРТ 2020

С простички думи за доброто от това да си останем вкъщи

Искаме да окуражим всички, които скучаят по време на изолацията и се чувстват стресирани