Living : Лайфстайл13 АВГУСТ 2019

Лятото е по-хубаво, прекарано до басейна

Плажните партита на Grazia ни дариха с множество щастливи летни моменти

Малко по малко наближаваме края на лятото, но въпреки това щастливите емоции и спомените от горещия сезон остават с нас.

Много от вас създадоха тези приятни спомени от лятото на серията събития Grazia by the Pool. И наистина, благодарение на партитата се заредихме с позитивна енергия през уикендите, която се пренесе през цялата седмица след това.

В събота се разхладихме покрай басейна Aquabankya, а в неделя пихме коктейли в Patron XO cafe and shot pool bar. Там гостите на събитието имаха възможност да се насладят на летния ден със списание в ръка, да си направят прически от стилистите на салон за красота Inspire или пък да се поглезят с красива кана по тялото, дело на талантливата Mehndi Bai MANU. За всички тези приятни летни преживявания можем да благодарим на British American Tobacco.

Щастливите емоции имаха вкус на диня това лято, благодарение на  Somersby. С тяхна помощ и тази на Wilkinson Sword всички гостуващи се радваха на много подаръци за спомен от събитието.

Как протече цялата забава и кои бяха най-запомнящите се моменти от последните две събития, можете да видите в галерията със снимки А тук и тук можете да видите повече и от предишните партита.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл22 АВГУСТ 2019

Всяка иска, мале, да е активистка

Тя не убеждава никого в нищо, докато подпалва клавиатурата си от статуси и пържи целия свят. Предимно виртуално, естествено

Лайфстайл16 АВГУСТ 2019

"Моминската квартира" на Майли Сайръс

Майли закупи този дом в Малибу за себе си след раздялата с Лиъм

Лайфстайл11 АВГУСТ 2019

30 неща, които да направим преди края на лятото

Рецепта за качествен релакс през последните топли дни

Лайфстайл07 АВГУСТ 2019

В кухнята на една парижанка

10 неща, без които "диетата" на нито едно френско момиче не може