Living : Лайфстайл30 МАЙ 2019

Котките са новите инфлуенсъри. Вашата може да е следващата!

Catfluencerbg ще открива котешки инста-таланти

Новият световен тренд е факт – все повече домашни любимци стават звезди в инстаграм с десетки или стотици хиляди последователи. Сега тази тенденция идва и у нас, благодарение на първата Академия за котки инфлуенсъри.

Може да звучи необичайно, но всъщност ако прекарвате доста време в социалните мрежи, едва ли ще ви изненада.

Симпатичните пухкави любимци събират огромен брой лайкове, защото снимките им носят положителни, разтоварващи емоции. Истината е, че разглеждането на умилителни снимки на котета действа подобно на реалния контакт с животните – помага ни да релаксираме и да се почувстваме по-щастливи.

25 татуировки за любителите на котки

Засега в България все още няма истински инста-звезди сред котетата, но академията Catfluencerbg се е заела да промени това. Създаделите на Catfluencerbg провеждат серия от фото-предизвикателства, в които “котетата” или по-скоро техните стопани да демонстрират своята креативност. 15 от участниците ще отидат на финал, а една котка ще получи рекламен договор като новото лице на котешката храна Purina ONE.

Освен забавление, животът с домашен любимец е на първо място грижа и осъзната отговорност. Точно затова, Purina ONE има мисия да осигури достъпна и пълноценна храна и съответно добро здраве.

Котки-фешънисти са новата сензация в Instagram

Още първата седмица, в която консумират Purina ONE, участниците в Catfluencerbg ще имат видимо по-здрава и лъскава козина. Втората седмица ще даде видимо подобрение и в състоянието на зъбите на котките. В третата седмица от консумирането на Purina ONE налице са вече и видими резултати в общото състояние на котките.

Така храната Purina ONE доказва, че успява да влияе на трите най-често срещани проблема при котките, свързани с кожата и козината, дентални проблеми и такива на уринарния тракт.

На какво ни учат котките за живота

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл06 ДЕКЕМВРИ 2019

Обявиха кой ще бъде цветът на 2020 година

Пригответе се да виждате класическото синьо на всяка стъпка

Лайфстайл05 ДЕКЕМВРИ 2019

Pirelli търси Жулиета през 2020

Новият календар се вдъхновява от една от най-известните романтични героини в литературата - Жулиета

Лайфстайл03 ДЕКЕМВРИ 2019

Вторник за добро - денят, който ни учи да даваме на другите

Инициативата Giving Tuesday вече седма година вдъхновява хората по света да бъдат по-добри

Лайфстайл02 ДЕКЕМВРИ 2019

Как се подготвя един модел за фотосесия на Victoria's Secret

Роми Стридж показва 24-часовата си подготовка